0

К олумбийската актриса и модел София Вергара заяви в интервю за Marca, че има тежък комплекс от напредването на годините. Красавицата, която навърши 51 г., твърди, че я хваща страх, като се погледне в огледалото сутрин.

Страхове

Красавицата се опитва да задържи спомените от младостта си с безброй селфита. Вергара публикува в социалните мрежи поне по един подобен кадър всеки ден и си е спечелила славата на кралица на селфито. „Имам чувството, че времето се изплъзва като пясък между пръстите. Опитвам да се наслаждавам на процеса, тъй като вече съм на 51 г.” Вергара отхвърля комплиментите, че е секссимвол. „Истината е, че аз изобщо не съм красива, макар че подобна оценка ме ласкае. Всъщност аз просто съм фотогенична. Независимо от какъв ъгъл съм снимана, кадрите излизат хубави”, казва Вергара. Нейните снимки са хит в интернет и тя има повече от 30 милиона последователи в социалните мрежи.

От началото на тази година колумбийката отново е свободна, след като изрита поредното си гадже Джъстин Салиман. Вергара, която има и един неуспешен брак зад гърба си, заяви, че вместо да каже заветното "Да", е показала вратата на Салиман, след като той поискал да се оженят.

Планове

„Сега искам да се концентрирам само върху работата”, казва пред Hola Вергара, която има повече от 50 роли в 30-годишната си кариера. Тя казва, че иска да живее бързо, за да изпревари старостта. „За мен изобщо не стои въпросът дали искам да се подмладя с пластична операция. Аз се стопявам. Искам не една, а всички възможни операции. Изобщо не ме е страх от ножа. Аз съм колумбийка. Засега се ограничавам с дребни естетически корекции. Единствената причина да не легна под ножа веднага е, че просто съм затрупана от ангажименти и нямам никакво време. Но като цяло смятам, че скоро и това ще се случи и ще чакам на опашка пред кабинета на някой пластичен хирург.” Последната изява на Вергара е в сериал на Netflix, където играе ролята на безскрупулна колумбийска наркотрафикантка.