0

П ървите красавици на републиката са в трескава подготовка за първия учебен ден на децата си, показа проверка на „Телеграф“.

Носителката на титлата „Мисис България 2022“ Станислава Василева е майка на две деца и като такава дните преди 15 септември са изключително вълнуващи за нея. Тази година е по-специална за нея, защото големият й син е приет във Френската гимназия и трепетите са огромни. Нов град, нов клас, нови деца. „Ще живее в Стара Загора, а малкия му брат ще продължи в училището, където бяха досега. Започнахме с подготовката, като закупихме униформи, вече имаме и нови раници и всякакви пособия, необходими, за да започнат. Готови сме с всичко и чакаме с нетърпение първия училищен звънец.

Радвахме се на безгрижно лято и вече е време да се завърнем към ежедневието си. Успех на всички ученици”, пожела гордата майка.

Хари Потър

Прекрасната носителка на титлата „Мисис Европа“ Манита Вартан също има щерка ученичка. Избрали са всичко да бъде с образа на Хари Потър, тъй като това е любимата й тема. „Дъщеря ми учи в Музикалното училище в Пловдив и ще бъде втори клас. Подготовката върви много активно. Имаме чанта за обяд, несесер, раница, тетрадки, всичко е тематично с Хари Потър. Купили сме учебници и сме готови с материали и помагала, които ни бяха пратени предварително. Тя учи успоредно и в още едно училище в София, за там всичко сме взели още преди седмица”, разказа пред „Телеграф“ миската.

Манита Вартан, Мисис Европа с дъщеря си

 Манита Вартан, Мисис Европа с дъщеря си

Раница

Носителката на титлата „Лейди България“ Цвети Разложка ще изпрати сина си в четвърти клас. За нея подготовката започва тази седмица. „Получаваме всички необходими учебници и помагала още преди да започнем от учителя. Вече сме поръчали помагалата. Купили сме блокчета, тетрадки, химикалки, моливи. Той има хубава раница от миналата година, но всяка година взимаме нова при постигнат добър успех, а и много се вълнува от факта, че ще се появи с нова раница в първия учебен ден. Освен това неизбежно за новия сезон трябва да се купят и нови дрехи, обувки както за ежедневието, така и за спорта”, разказа Разложка.

Лейди България Цвети Разложка с наследника си

 Лейди България Цвети Разложка с наследника си

Книжки

Моделът и Мисис България Виктория Джумпарова изпраща дъщеря си в предучилищна. Красавицата вече се е подготвила с най-необходимите неща, необходими за първолак. Детенцето й ще кара предучилищната в детската градина, а не в класната стая. Причината за това е, че иска хем да даде възможност на дъщеря си за още година свободно детство, а и да бъде с малкото си братче. Въпреки това Вики ще купи на дъщеря си всички необходими материали, за да се научи тя да чете, пише и смята. Освен това ще подготви за нея необходимите моливи, тетрадки с квадратчета с тесни и широки редове.

„Все още не сме взели, всичко предстои, ще я заведа да си хареса сама, разбира се, според изискванията. Книжки имаме много, те са много интересни, всяка вечер четем книга, от тях имаме много”, добави още Вики.

Моливи

Артист изпълнителката Айви записа сина си в частно училище, където всички помагала са еднакви за децата и са включени в цената за годишно обучение. „Оттам предоставят всички учебници, тетрадки, те трябва да са еднакви за всички деца като модел и цвят, за да има дисциплина. Ще закупя само униформата за ежедневието и тази за спорт. Разбира се, линийки, боички, моливи и други ще купя, за да има и за вкъщи“, добави тя.

Черната Златка заведе сина си на профилактични прегледи

Черната Златка и малкият Миро

 Черната Златка и малкият Миро

Плеймейтката Златка Димитрова заведе сина си на профилактични изследвания преди началото на годината. „Миро вече е готов отново да се срещне с приятелчетата си в детската градина. Бях ви споделила, че миналата седмица посетихме лаборатория в Бургас и се възползвахме от специалните им пакети на намалени цени. Направихме пълното изследване. Резултатите са добри.

Това ми дава спокойствие. Има смисъл в профилактичните изследвания“, разказа Злати. Тя добави, че е доволна, че е открила детска манипулационна с много играчки - микроскоп, ракетки, масички Kot и всичко необходимо, за да забравят, че са в лаборатория.

*Автор: Василена Игнатова