0

Н аличието на телевизор в спалнята ви, от една страна, може да навреди на качеството на съня, но също така може да ободри сексуалния ви живот, ако се вярва на най-новите изследвания.

Според тях двойките с телевизор в спалнята правят двойно повече секс в сравнение с тези, които нямат приемник.

Стая

В анкетата, направена във Великобритания взимат участие 2431 души. Тридесет и седем процента от анкетираните смятат, че правят повече секс, защото наличието на телевизор в спалнята им дава възможност да гледат повече програми за възрастни. Е, трудно е да правиш спонтанен секс, докато седите на отделни кресла, балансирайки между чаша чай и любимия си сериал?

Оказва се, че двойките с приемник в стаята споделят една и съща страст, а именно гледането на порно заедно. Една трета от участниците в допитването казват, че така могат по-често да се отдават на интимни ласки, без да пропускат любимите си телевизионни програми.

Останалата част обясняват, че могат да заредят някой секси плейлист с музика и това да отключи желанието им за секс. Специалистите дори останали изненадани от факта, че приемникът е способен да помогне на двойките да имат по-бурен и по-чест секс.

9 години

От друга страна, друго допитване в Англия показва, че средният британец прекарва девет години от живота си в гледане на телевизия, като три от тези години са прекарани в повторения и глупости. Но ако правите секс всеки път, когато гледате телевизия, както може би правят някои от тези хора, тогава докато остареете, вие също ще сте прекарали девет години от живота си в секс.

Технологиите стават толкова важна част от ежедневието и става все по-нормално да имате телевизор в спалнята си, отколкото да нямате. Въпреки че е много по-добре за вашето здраве да използвате спалнята си като място за спане и хола си като място за гледане на телевизия, изглежда, че добавянето на плазма може да разнообрази нещата между чаршафите!

Терапия

Все пак ако не държите на бурен любовен живот под чаршафа, съвсем спокойно може да не си купувате ново устройство. Половината от анкетираните, които отговарят, че нямат телевизор и правят секс по-рядко, споделят, че една от причините за това е , че предпочитат спалнята да бъде място, на което наистина да си почиват.

Въпреки това бихме предложили, че ако се чудят как да подобрят сексуалния си живот, биха могли да го направят просто като си купят телевизор за спалнята си. Ако обаче телевизорът е спойката, която поддържа връзката ви силна, тогава може би е време да се замислите за терапията.

*Автор: Василена Маринова