0

Г олям проблем се лекува с много голям оргазъм. Трудно е да останеш сърдит на половинката си, когато получаваш най-хубавия оргазъм в живота си.

Сексът за сдобряване винаги е било едно от най-добрите изживявания в леглото. Тези, на които им се е случвало, знаят за каква експлозия става въпрос. За добро или за лошо, много двойки го използват за изглаждане на сръдните. Привържениците му твърдят, че има доза по-голяма интимност в размяната на ласки след поредното скарване. След скандал емоциите в двойката бушуват. Това автоматично означава, че и привличането им е в своя пик. Нищо чудно, докато крещите на любимия, изведнъж да ви се стори по-привлекателен от всякога.

Ласки

Според повечето психолози решаването на конфликтите между интимните партньори чрез секс не е най-добрият вариант. Но има и привърженици на тази идея, според които по този начин най-бързо се възстановява балансът в отношенията. Ако все пак сте решили да опитате да изгладите отношенията си именно в леглото, добре е да се спазват няколко златни правила. Едно от първите е да не се отдавате на креватни ласки, ако все още сте гневни на половинката си. Според сексолозите не бива, преди да сте се сдобрили с половинката си, веднага да се мятате в леглото, защото ако проблемът ви остане отворен, сексът няма да го реши, а само ще го отложи във времето. Освен това, ако отношенията с вашия човек са захладнели, не се опитвайте да го задържите до себе си чрез секс след скандал, защото това е чиста проба изгубена кауза.

Оръжие

Не забравяйте! Сексът за сдобряване не трябва да е единственият секс, който правите. Ако всеки път се карате и след това правите секс, връзката ви надали може да се причисли към графата успешни. Друго основно правило при секса след скандал е да не пренасяте крясъците в спалнята, защото този момент е съкровен и не го заслужава, оставете ги за после. Никога не правете секс за сдобряване напук. Сексът за сдобряване не трябва да се превръща в оръжие. Той трябва да е начин да се помирите, да забравите и да изгладите неразбирателствата си чрез физическата интимност. Не го използвайте като начин да накажете другия, защото постепенно сексът ще изгуби стойността си. Сексът за сдобряване не трябва да се превръща в шантаж, въпреки че много жени и мъже го правят. Комуникацията между партньорите в двойката трябва да е честна и отговорна. И не забравяйте - не грубият секс набързо, а бавният и страстен е най- подходящ за сдобряване.

*Автор: Василена Маринова