0

Л егендарният сръбски певец Миле Китич е прекарал два дни инкогнито в София, узна „Телеграф”. Повод за визитата на балканския любимец е била реализацията на нов проект с диджей Дамян. Това разкри режисьорът на видеото към песента Людмил Иларионов – Люси.

Блясък

„Зад парчето се крие история, има филмова линия. Участие вземат десет от най-новите и красиви момичета, част от модната агенция на Жени Калканджиева. Присъстват легендите на киното и театъра Аня Пенчева и Христо Гърбов. Те влизат в ролите на богаташи бохеми, купонясващи в огромното си имение. Снимките продължиха два дни, забавлявахме се страшно много”, коментира 49-годишният творец. Той е категоричен, че съвместната работа на величия в различните сфери на изкуството ще доведе до добър резултат, с който се очаква да сюрпризират меломаните съвсем скоро. Част от кадрите, с които „Телеграф” се сдоби, издават лукса, в който тънат звездите. На снимачната площадка актрисата се вихри в бляскав тоалет, обсипан с пайети, а колегата й – в елегантен костюм, цвят мента. Хитовият изпълнител Дамян и Китич залагат на черно-бялата класика. 

Заедно

Любопитна подробност е, че това е поредно видео, което Дамян осъществява с помощта на прочутия режисьор. По-рано заедно представиха хитове като Welcome to Bulgaria – дует между гордостта на Смолян и Галена, „Песен на народа” с Ромската перла Софи Маринова, Airport с Азис и редица други. „Той познава рецептата за успех, справя се страхотно с всичко, това доказват и вече познатите песни”, допълва Иларионов.