0

Н яма дим без огън – актьорите Алперн Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук го потвърдиха.

Преди дни те се сдърпаха пред колегите си на снимачната площадка на сериала „Его”, един от проектите на Fox TV, към който през 2023 г. има големи очаквания. И ако на екрана двамата са една чудесна двойка, то колегите им останаха изумени от дълбочината на конфликта, възникнал за нещо толкова незначително като закъснение на Мелиса.

Още по-любопитно е, че извинението на актьора за неговото избухване на бърза ръка навъртя 5,4 милиона гледания в Twitter. И това също подсказва, че интересът към двамата е огромен. Кавгата допълнително се очаква да вдигне рейтинга на сериала.

А ето и изявлението на Алперен Дуймаз за случката: „Първо, здравейте на всички. Пиша за продължаващото напрежение на снимачната площадка миналата неделя. Опитвайки се да разбера защо Мелиса закъсня за снимачната площадка и накара снимачния екип да чака, я попитах защо закъсня в ден, когато в работата ни имаше напрежение; - Какво се случи, защо закъсня, Мелиса? След лекомислен отговор и нагло отношение се ядосах и се държах дистанцирано. Смутена, че съм й направил забележка на всеослушание, Мелиса се приближи ядосана до мен след 20 минути и започнаха разгорещени дискусии. В резултат на тази кавга Мелиса напусна снимачната площадка, като ми се скара, като в същото време каза: „Опитах се да защитя правата си и работя върху това“.

Актьорът споделя, че не е можел да преглътне факта, че всички са стояли и чакали Мелиса, а тя се усмихва, сякаш нищо не се е случило. „Може да не се налага да обяснявам, но исках да дам отговор на тази фалшива новина, която не отразява истината. Ако съм ви отнел времето заради подобно нещо, бих искал да се извиня и да изразя своето уважение”, уточнява Алперн Дуймаз, когото познаваме като Атеш в сериала „Приказка за Бодрум“.