0

К адир Доулу – красавецът, по който въздишат стотици жени, влезе в тежка интрига. Турската преса гърми, че той е на път да завъди харем. Засега съпругите са само две.

Ввляво: Неслихан Атагюл (1-ва съпруга); Вдясно: Сезер Чакир (2-ра съпруга)

 Ввляво: Неслихан Атагюл (1-ва съпруга); Вдясно: Сезер Чакир (2-ра съпруга)
Instagram

Любимката на българската аудитория от сериалите „Черна любов“ и „Дъщерята на посланика“ Неслихан Атагюл, известна с това, че почти във всяка роля рони сълзи като река, сега действително има повод да скърби.

Съперничката й Сезер Чакир, която според писанията е неофициалната жена на Кадир, е нагла и няма да се спре пред нищо, ако реши да съблазни докрай съпруга й. А само допреди половин година двамата опровергаваха всякакви слухове за раздор в семейството, държаха се за ръце, гледаха се влюбено и позираха за снимки като едно щастливо семейство. Днес това вече е минало.

Изневяра

Новината, че Кадир Доулу е изневерил на официалната си съпруга, известната актриса Неслихан Атагюл, все още е в заглавията и дневния ред в социалните мрежи. Всичко тръгна от снимки на актьора, решил да отиде на концерт със свой близък приятел, но спипан от фотографи по време на задушевен разговор с млада жена.

Кадрите плъзнаха като вирус по мрежата, активно споделяни от фенове на Неслихан, но още по-активно – от почитателки на красавеца, които злорадстваха, че където е една, там са и две изневери. Може пък Кадир Доулу да им кацне и на тях?!

Не липсваха и възмутени постове, че Неслихан Атагюл вероятно си го заслужава, защото не е съумяла да задържи вниманието на Кадир, смятан за един от най-нашумелите красавци на малкия екран.

Така се стигна и до слуховете, че Сезер не е случайна тръпка за един ден, а се е настанила трайно в сърцето и живота на актьора. Историята се задълбочи, защото, според добре осведомени източници, както обичат да казват някои медии, двамата даже се били оженили.

Обяснение

Кадир Доулу напълно отрече всички скандални слухове, като каза пред репортери следното: „Нямам втора жена, с която да съм в религиозен брак. Единствената ми съпруга e Неслихан“. От което последваха въпроси – а има ли неофициален брак?

„Този ден разговарях с 80 души, с изключение на тази жена. Общувам с всеки, който иска да говори с мен, изслушвам, ако имат проблеми, опитвам се да помогна. Няма значение кога и къде“, впусна се в обяснителен режим Кадир Доулу.

Той коментира и действията на човек, който споделя снимки с него и младата дама, с която Кадир Доулу разговаря в Alaçatı Boop: „Мисля, че човекът, който разпространява тези изображения по този начин, е някой, който иска да се сближи с мен, но се държи по този начин, когато не може да се доближи“. А иди разбери какво иска да каже?!

Потвърждение

След Кадир Доулу в обяснение се впусна и Сезер. Тя направи изявление относно слуховете, че се омъжила за женен мъж в религиозен брак с одобрението на имама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sezer Çakır (@sezercakir_)

Обявявайки, че тя и той са дългогодишни приятели, Чакир каза следното: „Въпреки че не приемам на сериозно обвиненията, направени за мен в социалните мрежи през последните няколко дни, все пак чувствах необходимостта да направя следното изявление от уважение към Кадир, семейството му и моето семейство, като си казах, че мълчанието ще промени нещата към по-лошо“.

„Аз не съм таблоидна фигура. Поради тази причина е изключително обезпокоително да бъдеш въвлечена в подобни новини – продължава набедената за втора съпруга.- Кадир е мой приятел, когото много обичам, както и всички мои приятели около него. Тази новина е просто сценарий, направен с лоши намерения. Не може да се говори за такова нещо. Освен това никога в живота си не съм била жена, която да бъде нечия втора съпруга или алтернатива под формата на любовница. Поради тази причина новината за религиозен брак с одобрението на имама вече излиза от рамките на трагикомична история“.

Сезер, за която всичко това е подъл сценарий, се радва, че никой от общите им приятели не повярвал на тези твърдения.