0

М ного от родните звезди побързаха да се възползват от снежната покривка, която покри страната ни след празниците и се впуснаха на ски пистите.

Певицата Дара и актрисата Йоана Темелкова се качиха на шейни, влюбените гълъбчета Папи Ханс и Сара избраха да карат в Боровец, а снахата на актьора Александър Сано – Антоанет Пепе, отлетя за Австрия със сноуборда си.

Състезание

Любимата тийн певица Дара избра да се вози на шейна с половинката си д-р Вин. Двойката посети зимния курорт Пампорово и си направиха състезание с шейни. Изпълнителката сподели видеоклип в социалните мрежи, в който гаджето й каза: „Старт“, и надпреварата започна, минавайки покрай най-различни препятствия. Брюнетката показа интересна модерна визия дори и на пистата. Дара се бе пременила с яке на рози и пухкава синя яка.

Актрисата Йоанна Темелкова, която през всеки един сезон обича да обикаля планините, разкри, че тя и съпругът й Мартин Гяуров не си падат по зимните спортове. „Но ако има шейни, чували или просто по дупета... първи сме“, написа звездата на снимката си от Боровец. Тя сподели и клип, на който половинката й кара шейна, а след това тя и малкото им момченце Филип.

Супа

Снахата на актьора Александър Сано – Антоанет Пепе пък се показа от пистата в Австрия. Красавицата сподели, че предпочита сноуборда и качи снимки от красиви гледки от мястото. „Децата карат по всякакви писти вече, а аз се завърнах към сноуборда. Искам да ви кажа, че чак тази година ми стана истински готино да карам, защото през последните два сезона работих много върху техниката си. Никога не е късно да станете добри в нещо – помнете“, сподели Антоанет. Тя разкри и малко подробности от почивката й, на която половинката й Иво Карамански не присъства този път. „Отседнахме в къща за гости, която мама и тате посещават ежегодишно. Готвят ни сутрин и вечер български ястия – признавам, австрийската кухня не е по мой вкус - така че за мен това беше добре дошло. На обяд хапвахме нещо набързо на пистите - супа или тапас. А любими ни станаха пистите именно в Zell Am See, а последния ден изгря и слънце. Дневните карти бяха около 65 евро за възрастен и 20 евро за дете“.

Актрисата Силвия Петкова сподели редица кадри от пистата в Банско, в която разкри, че определено е влюбена. „Тук е някакво нечовешко! Лудо! Мега - не, ами свръхкрасиво! Пълно е с невероятно готини хора! Пистите са мега! Само за два урока с чудесен ски инструктор Сива си припомни и прокара по големите писти, та най-после можем вече да се наслаждаваме заедно на този велик спорт - ските! Сърцето ми е пълно! Не знам как ще се завърна в бетона… но знам, че няма да имам почивен ден, в който да не се завърна тук отново“, написа звездата.

Победителят от риалити формата „Игри на волята“ Иван Рълев пък показа завидни способности на снежната покривка. Участникът освен че правеше интересни завои, показа как се карат ски на един крак.

Учител

Фолкпевицата Анелия се качи на ски. Близки до гласовитата брюнетка издадоха, че това е първото й качване на ски, но от кадрите в социалните мрежи става ясно, че годеникът й Любо е неин учител. Влюбената двойка зарадва почитателите на певицата с няколко кадъра, на които тя и любимият й са усмихнати до ушите на пистата в Банско. На снимките те са само със ски обувки и щеки и нищо чудно Любо да дава първи уроци на любимата си в зимните спортове. Към фотосите Анелия написа: „Обичам те, щурчо“.
Друга звездна двойка също се показа от пистата, а именно Мирела Илиева и Юлиан Костов, които постваха забавни видеоклипове, на които, докато карат и се возят на лифта, пият кафе. „Лимонът и портокалът“, написа красавицата на една от снимките им, тъй като Юлиан е с оранжев екип, а тя с искрящо жълт. Дни след това влюбените се показаха и от ледената пързалка с кънки на крака. „Беше много приятно да си караме и да ни вали сняг“, сподели Илиева.
Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева, както всяка година, не пропуснаха да се пуснат по ски пистата в Боровец. Този път бяха в компанията на техни общи приятели и се забавляваха заедно на снега.

Наум Шопов и Теа предпочитат разходките

Актьорът Наум Шопов и неговата половинка Теа Минкова вместо ски и сноуборд предпочитат да се разхождат на снежната покривка. Преди дни двамата изкачиха първия си връх за новата 2024 година – Черни връх. С това се похвалиха самите те в социалните мрежи, като споделиха видеоклип, в който показват целия си ден край снега, изкачването и как се забавляват по време на похода до първенеца на Витоша. Семейството беше с техни приятели и близначката на Теа. Двойката показа сериозно облекло, тъй като температурите там са драстично по-ниски, както и че са си подготвили обяд – сандвичи. Освен с приятели те бяха и с кученце, на което също бяха облекли дебело яке. Теа и Наум често споделят кадри от природата и най-различни планини, върхове и екопътеки, явно и в новата година ще продължат с това си хоби.

*Автор: Лина Димитрова