0

Д ори и най-неподредените хора обичат, когато нещо им потрябва, да им е под ръка, а не да се ровят в хаоса. Ако ви остане малко свободно време и ви допаднат някои от фотоидеите, които подбрахме за вас, запретнете ръкави и внесете малко уют и ред в кухнята. За направата на тези неща ви трябват предмети, които в повечето случаи отиват на боклука. А за украсата може да развихрите допълнително въображението си. Приятно забавление!

1. Кашпа от щипки за пране

За нея ви трябват комплект стари дървени или пластмасови щипки и празна кутия от консерва

Pinterest

2. Поставка за домакински прибори

Тази симпатична поставка за домакински прибори е от най-обикновени коркови тапи.

Pinterest

3. Сешоарът си намери мястото

За да не прибирате всеки път сешоара в чекмеджето, може да му направите „къщичка” - трябва ви само част от тръба с разклонител за баня и боя, с която да украсите тази удобна поставка.

Pinterest

4. Машата за коса се лепва на вратата

Машата или пресата за коса са следващите, за които ще се погрижим. Те просто ще лепнат за вратата на шкафа в банята и повече няма да намотавате и размотавате кабелите, когато ви потрябват.

Pinterest

5. Кутия за домакинска хартия

Трябва ви подходящ по размер кашон и въже (канап), което да намотаете, след като сте сложили вътре и платнена торба, която да обърнете по горния ръб. Въжето може да се залепи около кутията, за да не мърда.

Pinterest

6. Куки за душ завеси

Куките за окачване на душ завеси са подходящи за удобно и ефективно съхранение на дънки. Те спестяват място, като освобождават повече пространство, и в същото време панталоните не се мачкат.