0

Т урският актьор Бурак Йозчивит зарадва сина си Каран с чудесен подарък - бебе пудел. Това пък е повод да разгледаме питомците и на някои от неговите колеги.

Любимата на всички актриса Мерием Узерли (Хюрем Султан в сериала „Великолепният век“ и Селин в „Кралицата на нощта“) обожава котките. На нейната страница в социалните мрежи постоянно можете да видите снимка с писани. Най-интересното е, че Мерием обича най-обикновени, а не породисти котки.

Бенсу Сорал (Мелек от сериала „Вътрешен човек“) редовно позира в социалните мрежи с Хей-Мен. Това е името на нейното куче. Както самата актриса казва, за нея той не е просто домашен любимец, но и най-близкият приятел, даже член на семейството. Бенсу се отнася с кучето като с малко дете. Актрисата има и две котки.

Половинка

Неслихан Атагюл, която в момента гледаме по „Диема фемили“ в сериала „Дъщерята на посланика“, е намерила истински съмишленик в лицето на своя съпруг Кадир Доулу. Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупачето. В дома им в разбирателство живеят три красиви британски котки и две кучета. В социалните мрежи често можете да видите снимки как звездна двойка се разхожда с домашните си любимци по крайбрежието.

Турските актьори Йозге Йозпиринчджи и Бурак Ямантюрк (Мехмет от „Горчива любов“), които се ожениха преди година имат необичаен домашен любимец – магаре. Заслугата за този избор е на Йозге, която направо се влюбила в Зили.

Милосърдие

Къванч Татлъту (Мехмет Шадоглу от сериала „Перла“) не просто обича своите домашни любимци. Той е известен и с това, че помага на всякакви животни, които се нуждаят от помощ. В къщата на актьора живеят три кучета: Генджо, Марс и Измир. Марс е американски стафордширски териер, когото Къванч лекува от тежко заболяване в продължение на няколко години. Той посвети много време на кучето си, за да живее Марс пълноценен живот.

Също така Къванч организира курс на обучение с всяко негово куче. Нещо повече, актьорът лично води кучетата си на уроци, независимо от натовареността и графика на работата си.

Къванч Татлъту е осиновил Марс от сиропиталище, когато той вече е бил на 8 години. Избрал го от всички останали, защото кучето се нуждаело както от финансова, така и от морална подкрепа. Актьорът

Съвсем наскоро Къванч е приютил пореден домашен любимец. И тук следва изненада – животинчето е малко магаренце, останало без майка.