0

Р одителството е изключително отговорна, но и приятна задача. То е процес на опознаване на детето, но и на едно ново запознаване със себе си. Най-съществената задача на родителя е да разбере, да приеме и да види детето си в целия потенциал, с който се е родило. Така родителят и детето взаимно се учат.

Астрологията е един безценен начин, чрез който хората да се запознаят с положителните възможности на децата си още от самото им раждане. Тази книга дава общ поглед върху отношенията между родителите и децата на базата на слънчевия знак (зодията). Тя представя и една странична гледна точка, която всеки родител може да използва по най-добрия начин за себе си, смята известният астролог Хули Леонис. В ново, преработено издание на първата му книга „Астрология за родители“ (издателство „Апостроф“), авторът поставя началото на своето изследване върху личните взаимоотношения и учи читателите как да разбират по-добре децата си и как да изградят здравословна и хармонична връзка с тях. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Този път Хули Леонис е подготвил предговор, в който споделя как настоящата книга дава основата на всяка негова следваща.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози у нас, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители - дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.

„Темата за взаимоотношенията винаги ме е вълнувала и затова реших първата ми книга да говори точно за това“, споделя Хули Леонис. „Основата на взаимоотношенията се крие във връзката с родителите ни. С годините натрупах много повече познание и едно по-дълбоко ниво на осъзнаване на информацията, но истините, които съм споделил тогава, са актуални и днес.“