0

Д енят на прошката мина. Много хора се обадиха на близки и приятели, за да се извинят за стореното и казаното, което наранява. Други лицемерно се прегърнаха и си казаха: „Прощавай, прости”. Но това не е онази любов, която ни кара да бъдем добри. Да мислим за ближния и да се раздаваме. Това е псевдолюбов, която ни поболява – в мислите, чувствата и разяжда душата ни. Затова известният астролог Хули Леонис издига в апотеоз именно онази, другата любов, която има лечителна сила. Изданието с логото на „Апостроф” е второ в поредицата „Приказки от XII дом“ и излиза едновременно с допълнителен инструмент, който ще помогне на хората да се свържат с Любовта по най-чистия и осъзнат начин.

„С настоящата си книга Хули Леонис ни потапя в необятния свят на Любовта“, заяви при представянето Виктория Бисерова, управител на издателство „Апостроф“. „За да й позволим да ни лекува, трябва първо да се запознаем с нейните правила и да я допуснем до себе си. Хули е дал ясни насоки за развитието й вътре в нас, защото тя винаги започва оттам, а ние избираме с кого и как да я споделяме“, допълни издателката.

„Книгата е една изненада за мен. Хората я възприемат много добре, тъй като тя не е астрологична. Написана е на базата на енергийния кръг, който използвам. Книгата е колкото реална, толкова и въображаема и всеки може да я разтълкува според личните си потребности. Любовта е сложно понятие, което трябва да бъде обяснено, преди да се започне същественият процес на лечение”, каза Хули Леонис.

Любовта е състояние, което се крие в самите нас, но ние трябва да му отделим време и сили, да положим усилия да го развием, за да се преизпълним с Любов, защото тя винаги започва от самите нас, ние само я споделяме с другите хора, гласи концепцията на книгата. Героят в нея ни повежда на едно дълго, но вдъхновяващо пътуване в търсене на себе си, по време на което среща жената в бяло, русалката, лодкаря, висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да се свържем с Любовта.

Трябва да разберете чистото намерение, после нечистото, да се запознаете с правилата на Любовта, да осъзнаете силата на прошката, да сложите край на драмата, да си позволите да разцъфнете и чак тогава можете да се свържете с Любовта. Защото Любовта лекува. А Хули Леонис е този, който ви направлява в това начинание.