0

З а да сте сигурни, че красотата ви отразява идеално вашия характер, по-добре е да проверите хороскопа си, преди да изберете с какво да начервите устните си. Така ще знаете, че сте се спрели на най-точното червило.

Разбира се, всичко е пожелателно. Трябва да се съобразите и какво ви отива – крещящият цвят прави тънките устни да изглеждат като цепка. Освен това не е много приятна гледка да сложите няколко слоя мазно червило, рискувайки то да се полепи по зъбите ви. Затова всичко трябва да е с мярка. Да не забравяме също, че с възрастта ръката не е толкова стабилна и може да излезете от контурите на устните. А ето и какво червило подхожда на темперамента на всяка зодия.

Овен

Смел, импулсивен, силен знак, който обича всичко ново. Момичетата Овен са готови да пробват най-новите тенденции, но бързо охлаждат към тях. И се връщат към класическото червено червило – хит за всички времена.

Телец

Казват, че Телецът обикновено има най-красивите устни от всички зодии. Плътни и перфектно дефинирани, тези устни подхождат на всеки цвят червило, от прашно розово до гореща фуксия. Основното е да подчертаете контура с молив за уста, близък до цвета на червилото

Близнаци

Общителни, остроумни, активни, Близнаците обичат лекотата във всичко. Включително и по отношение на грима. Лекият блестящ гланц идеално подхожда на този знак. Желателно е по-възрастните дами да избягват тежки, тъмни тонове червило - това ще угаси онази младежка искра, която гори в образа им.

Рак

Ракът се счита за женски, лунен знак, а неговите притежателки могат да се похвалят, наред с други неща, с порцеланова, блестяща кожа. Затова те трябва да избират нежни коралови, розови и прасковени нюанси, винаги с блясък или поне със сатен. Оставете матовите червила на други зодии.

Лъв

Лъвиците са драматични, креативни и винаги се чувстват спокойни. Затова ярките, смели и понякога неочаквани нюанси на червилата са тяхната силна страна. Портокал, червено и вино са само няколко примера, които биха били чудесни за Лъвиците.

Дева

Девите често се нуждаят само от намек за цвят, за да подобрят естествения вид. Така че тук важи правилото „твоите собствени устни са най-добри“. Полупрозрачни нюанси на слива или горски плодове ще се впишат идеално в техния образ. Но е по-добре да избягвате излишния блясък.

Везни

Везните имат вродено чувство за красота. В същото време те не обичат да се открояват и да привличат вниманието. Следователно най-добрият вариант за Везни е естественият цвят на устните, така че при избора на червило трябва да се съобразят с това. Но нюансите могат да варират в зависимост от настроението им, което е променливо.

Скорпион

Мистериозни и тайнствени, Скорпионките с право смятат грима за свое тайно оръжие. Годжи бери, малина, бордо и дори кървавочервени нюанси са идеални за момичетата от този знак. В същото време улегналите дами не е нужно да са чак толкова провокативни.

Стрелец

Авантюристично настроеният Стрелец обича да открива нови аспекти и да експериментира с красив външен вид. Освен това Стрелецът никога не е против леко гротескни нотки. Затова необичайните лилави, керемиденочервени и дори сини и зелени нюанси винаги ще намерят място в чантата за гримове на Стрелеца. Същото се отнася и за кичурите в косата, впрочем.

Козирог

Консерватори, които предпочитат класиката, Козирозите се застъпват за естествеността. Натуралното им отива идеално. Червилото не трябва да е искрящо, а мат, за да може всеки да оцени красивата форма на устните им.

Водолей

Бунтарските и креативни хора обичат да опитват необичайни цветове и всички нови продукти, които се появяват на рафтовете на козметичните магазини. Металиците, омбрето и всякакви необичайни ефекти върху устните са изборът на Водолеите.

Риби

От всички знаци Рибите са най-мечтателни и артистични. Наричат ги „хамелеоните“ на зодиака и затова Рибите могат да използват всякакви креативни решения във външния си вид. Блестящите, ярки червила са особено подходящи за тях.