0

Т ой е световно признат PR експерт, български бизнесмен, журналист, дипломат и възпитаник на Harvard Kennedy School. Тя - генерален директор на Lesaffre България и член на регионалния борд на директорите. Двамата заедно са тандем в живота, а най-новото им предизвикателство е общата им книга „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ (издателство „Вакон“).

„Не сме професионални писатели. Нито туристи или спортисти. Въпреки това намерихме перфектното съчетание, за да посветим време за написването на тази книга“, споделят Максим Бехар и Венета Писарска.

„Преходът по Ел Камино ще ви промени завинаги. Това е пътешествие, което ни накара да погледнем света и самите себе си по нов начин. Изпитахме толкова моменти на вдъхновение, които искаме да споделим с всички вас. Тази книга не само ще ви отведе на това вълшебно място, но ще ви послужи като задължителен наръчник за всичко важно, което трябва да знаете, преди да поемете по пътя“, споделя той.

„Камино ни научи, че пътят сам по себе си е целта, а не мястото, до което стигаме. Научи ни да ценим всеки момент и всяка споделена усмивка с хората, които срещнахме по него. Именно тези срещи се оказаха най-голямото богатство на това приключение и вярваме, че всеки трябва да го изпита“, допълва тя.

„Някъде около средата на нашето пътешествие рязко заваля проливен дъжд и докато се криехме под един мост, за да извадим дъждобраните от багажа си, един безгрижен надпис, издълбан сякаш случайно на висяща дъсчица, привлече вниманието ни. На нея беше изписано: „Всичко накрая ще бъде добре, ако все още не е добре, значи краят още не е дошъл“. Приятен път, успех, изживявайте всяка секунда и всеки миг, докато сте на него. И винаги следвайте целта си до края или дотам, докъдето сте решили, че трябва да е краят!“, обобщават двамата автори.

„Тези 10-15 дни на пътя Камино ни промениха изцяло - вдъхнаха ни нови сили, опознахме се още по-добре, видяхме много интересни неща“, споделиха Максим Бехар и Венета Писарска на премиерата на книгата им „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“.

„Камино не е комфортът в живота, който ние търсим по един или друг начин, всъщност, Камино е комфорт за душата“, включи се и Елеонора Гаджева от "Вакон".