0

Д окато пръскащата сексапил Тюркян от „Три сестри“ взима акъла на мъжа си и го впечатлява с добротата си, гледа го предано и влюбено в очите и е готова да угоди на всички, Несрин постепенно започва да си връща паметта и започва да си спомня дъщеря си Тюркян.

Садък се изправя лице в лице с Фатих. Той е готов да го изслуша, но след това Фатих трябва да напусне тази къща. Фатих тръгва да обвинява Садък, че премълчава важни неща. Освен това той заявява, че ще отведе Дерия в Канада. Дерия се кара с Дьонюш. Тя казва, че ако сърцето на баща им не издържи, тогава е готова да го гледа цял живот. Мустафа започва да проявява все по-голям интерес към Тюркян. Тя отиде при Нихат, за да разбере цялата истина. Той й казва, че бащата на Кираз живее в нейната къща. Тюркян иска да говорят директно и открито. Нихат така и не назовава името на Сомер, но казва, че Тюркян познава този човек твърде добре. Всяка сутрин тя го вижда пред себе си.

Рючхан иска да удари отново Тюркян, но Несрин е наблизо и я спира. Тя предупреждава Рюбхан, че ако се опита пак да вдигне ръка срещу дъщеря й, ще съжалява горчиво. Несрин се заканва, че няма да позволи повече Тюркян да бъде наранявана.

Останала насаме с Тюркян, Несрин й казва, че пердето от очите й най-накрая е паднало. Тя много съжалява, че е хвърлила дъщеря си в този ад със собствените си ръце. Сомер иска само едно нещо: въпросът с къщата на Мине да бъде решен възможно най-скоро и тя да напусне дома им. Той не иска да загуби Тюркян заради Мине и й го казва, гледайки я в очите. Мине свири по тънката струна – казва на бебето Кираз, че баща й я обича. Тя се надява да задържи бившия си любовник чрез детето, но не се получава.

Садък не схваща защо Несрин е толкова бясна. Тя пък задава въпроси на Сомер за Мине. Пита той ли е бащата на детето й. Рючхан осъзнава, че синът й е лудо влюбен в жена си и не пропуска случая да натяква на другата му жена за това. Мине я пита дали ще я приеме отново, ако съживи любовта на Сомер към себе си.

Несрин настоява Тюркян да се разведе със Сомер. Дъщеря й се дърпа – тя е щастлива със Сомер, обича го и не иска да се разделят. Когато Несрин продължава да настоява, тя й казва, че е бременна от него. Садък е щастлив – радва се, че скоро може да гушне първия си внук.

Мине вижда Кираз в ръцете на Тюркян и ревнува. Ядосва се, че Тюркян само е чакала този момент, защото тя самата не може да роди дете на Сомер. Рючхан не иска Мине да разбере за бременността на Тюркян. Мине намира бележка на Сомер, в която той й казва, че майчинството би й отивало. Мине го упреква да мисли за роденото си дете по начина, по който се отнася и към нероденото. Тюркян случайно става свидетел на този разговор.