0

П репятствията за любовта на Тюркян и Сомер в сериала „Три сестри“ край нямат. Дьонюш ще реши да стане донор за дъщерята на биологичния си баща Фатих (звучи завъртяно, но за зрителите на турските сериали подобна интрига – и да знаеш, детето не е от теб – си е в реда на нещата).

Рючхан трупва пред Йозер снимки, на които си седи сладко със Севилай на раздумка в ресторант. Йозер влиза в оправдателен режим – тя имала проблем, той искал да й помогне. Сомер става свидетел на разговор между Мустафа и Тюркян, който не му допада. Той атакува Мустафа: Няма ли други жени в Айвалък? Първо Тюркян, после Дерия...

Сомер напада Мустафа

 Сомер напада Мустафа
Kanal D

Сердар е против Дьонюш да поема такъв риск, но тя го моли да запази тайната й, иначе ще я загуби завинаги. Но Несрин все пак научава и е в шок. Тя прекрасно разбира, че здравето на Донюш няма да издържи и тя няма как да бъде донор. Садък обещава да не допуснат това. Възниква сериозна кавга между Тюркян и свекърва й Рючхан. Тюркян я предупреждава, че тя не й е кукла и никой не може да взима решения вместо нея, а свекървата й се зъби да се вразуми и да не провокира късмета си. Но Тюркян е безстрашна и не й пука от заплахите.

Тюркян е много ядосана, че Рючхан е влязла в партньорство със Севилай и в същото време знае всичко за нея. Но скоро Рючхан изправя Тюркян пред труден избор. Мине прави всичко възможно да поправи отношенията си със Сомер и Рючхан и планира да използва Кираз за това. Тя купува нова къща (да се чуди човек с какви пари?!) и сега може да се сближи още повече с това семейство. Тюркян продължава лечението си и наистина мечтае да стане майка. Скоро се появяват положителни прогнози и това много радва Тюркян и Сомер. Несрин и Садък не могат да се примирят с решението на дъщеря си Дьонюш да стане донор и се опитват да предотвратят това. Отиват при лекаря на Фатих, за да поговорят сериозно с него.

Тюркян разбира, че тя трябва да избере подходящия момент, за да разкаже на Сомер за семейната връзка между Севилай и Мустафа. Само че тя отново е изправена пред вземането на много трудно решение. Йозер се опитва да подобри отношенията си с Мустафа, тъй като той е негов син. Рючхан разбира, че Тюркян става все по-трудно контролируема по темата, свързана със Севилай, и тогава тя решава да предприеме други и по-строги мерки. Само че Тюркян не е толкова наивна и глупава, за колкото я мисли.

Решена да вкара клин между Сомер и Тюркян, майка му го подкокоросва и успява – Сомер за пореден път се гневи на жена си.

Свекървата: Внимавай в картинката!

 Свекървата: Внимавай в картинката!
Kanal D

Този път задето е скрила истината за любовницата на баща му. Това обстоятелство се превръща в препъникамък между тях. Рючхан се надява, че сега Сомер няма да може лесно да прости на Тюркян. Садък и Несрин идват при Рючхан, за да поискат ръката на прислужницата й. Рючхан дава съгласието си за този брак. Мустафа пада на коляно пред Дерия и й признава любовта си. Иска да прекарат живота си заедно. Дерия е съгласна. В това време Тюркян и Сомер само дето не си лепят шамари. Отношенията им са крайно нажежени. Но скоро тя ще бъде във възторг – ще става майка.