П ървият епизод на този ситком е пуснат през 2004 г. Но и до днес много жени се вдъхновяват с усмивка от него.
Независимо на коя от дамите от „Уистерия Лейн“ в малкото градче Феървю симпатизирате, в „Отчаяни съпруги“ има много емоции. И много неща, на които може да се научите. За някои прословутият обърнат ананасов пай на Бри Ван де Камп е истинско предизвикателство. И Габриел Солис го възприе така. Но технологията не е чак толкова сложна и ако го направите веднъж, със сигурност ще е в списъка с любимите ви рецепти.
За да направите карамела ви трябват:
- кафява захар - 150 г
- масло - 50 г
- консервиран ананас - 8 бр.
- череши - 8 бр.
За да приготвите тестото, ви трябват:
- масло - 150 г
- захар - 120 г
- яйца - 3 бр.
- бакпулвер - 6 г
- брашно - 150 г
Приготовление:
Разтопете маслото с кафявата захар. Изсипете карамела във формата. Върху него се слагат кръгчета ананас, а в средата черешка.
За тестото смесете захарта с маслото. Изсипете яйцата, добавете брашното и бакпулвера. Смесете добре до кексова гъстота. Изсипете тестото върху ананасите. Поставете във фурна, предварително загрята до 180 градуса, за 50 минути. Обърнете пая върху чиния преди сервиране, така че дупето му да стане лице.
Кристи Красимирова