0

К рис Пайн, който на 26 август стана на 44, се присъедини към актьорския състав на филма "Отвличането на Арабела" (Il rapimento di Arabella) в първата си роля на италиански език, съобщиха "Варайъти" и "Холивуд рипортър.

Написан и режисиран от изгряващата италианска режисьорка Каролина Кавали като продължение на нейния пълнометражен дебют "Аманда", филмът "Отвличането на Арабела" е представен като "драмедия", разказваща историята на млада жена, която е убедена, че е грешна версия на самата себе си.

На 26 август Крис Пайн стана на 44

 На 26 август Крис Пайн стана на 44
Gettyimages

Бенедета Поркароли, която участва в "Аманда", отново си партнира с Кавали, този път в ролята на Холи - млада неудачница, която се чувства неудобно в собственото си тяло. Убедена, че е погрешна версия на самата себе си, тя променя мнението си след случайна среща със 7-годишно момиче. Крис Пайн, който говори и испански, сподели пред испанското списание "Ванидадес" (Vanidades) по-рано тази година, че учи италиански и понякога бърка думите между двата езика.

Пайн е познат с ролите си в "Дневниците на принцесата 2", "Стар трек", "Вдън горите", "Часът на героите", "Жената чудо".

В Стар трек

 В Стар трек
IMDb

Актьорът неотдавна дебютира като режисьор с филма "Пулман", чиято премиера беше на кинофестивала в Торонто миналата година. Лентата не се хареса на критиците и се представи слабо в боксофиса, припомня "Холивуд рипортър".

Екипът на Жената чудо

  Екипът на Жената чудо
IMDb