0

Е дна от родните звезди, сдобила се с плочки на корема с помощта на пластичната хирургия, е Евгения Джеферович. Вазерлипосукцията е модерна технология, която с магическа пръчка ви прави релефни. Така тя се превръща в една от най-желаните от родните знаменитости. Това е процедура, при която се постига контуриране на тялото и само за ден постигате желаните очертания на корема. Цената на манипулацията може да варира спрямо зоната и струва от 5 до 15 хиляди лева при различните специалисти у нас. Риалити героинята Евгения Джеферович е от жените, за които красотата и начина, по който изглеждаш, заема важна част от живота. Все пак извън “Игри на волята” красавицата развива дейност на инфлуенсър, гримьор и модел. Джеферович не веднъж е разказвала, че въпреки усилените тренировки коремът й не се прибирал. Освен че кожата й била разтегната от бременността, получила и диастаза. Така преди около година Жени взима важното решение да направи абдоминопластика и вазеролипосукция на корема.

Кожа

Абдоминопластика е първата процедура, която бившата плувкиня прави. С тази процедура се изрязва излишната кожа. След нея обаче така и не постига желания ефект. Затова се решава на втора процедура - вазеролипосукцията. Тя изчиства мазнините под кожата и дефинира мускулите на корема. Самата Жени не веднъж е разказвала, че след тази манипулация възстановяването става сравнително бързо. След интервенциите Евгения със самочувствие демонстрира плоското си коремче по бански от всички плажове по света. Носителката на титлата „Мис Силикон“ Михаела Стоичкова също е от звездите, сдобили се с релефен корем с помощта на мечтания лазер. Михаела разказва, че тази област на тялото отдавна я мъчела. Въпреки всички упражнения и коремни преси хубавицата не успявала да постигне перфектната форма на корема си. Така преди време тя взима решение да се възползва от вазерлипото и да оформи контура си. Хубавицата също споделя, че манипулацията не е болезнена. “В рамките на около месец трябва да носиш един колан, но няма болка и всичко минава бързо”, разказва тя.

Изпълнителят Стефан Илчев също си направи плочки на корема с операция. Певецът, който спечели първото място в риалити формата „Като две капки вода“, преди години реши да извае тялото си с пластична интервенция. Самият той след операцията сподели пред екип на „Телеграф“, че е много доволен от резултата. “Не съм от хората, които не са тренирали, напротив, тренирал съм и водя изключително здравословен начин на живот, както и внимавам какво хапвам. Никога обаче не успях да постигна точно формата, която желаех, затова се реших на тази операция“, обяснява тогава той. Според слухове в светските среди плочките на корема на попфолк звездата Галена също не са плод на жестоки тренировки и лишения, а дело на опитен хирург. Тя се е оперирала при виртуоза на скалпела – д-р Максим Иванчук. Допреди войната в Украйна неговата клиника в Киев е определяна като една от най-добрите в областта на пластичната хирургия и подмладяването.

Белег

Инфлуенсърът Бояна Маринова също се подложи на процедура за стягане на корема след раждането на децата си. Този път обаче става дума за друга технология, която

комбинира радиочестотна енергия и студен газ хелий, което води до значително стягане и изглаждане на кожата и подкожната тъкан. След двете бременности въпреки движението и упражнението, Бояна се оплаквала от отпусната кожа. С помощта на апарата Бояна се сдобила с мечтаното стегнато коремче. С помощта на същата технология популярната тунингована красавица Джулиана Гани ще стегне дупето и бедрата си. Операцията на Джулиана е насрочена за следващата седмица, ще я прави д-р Николай Георгиев, обясни миската пред екип на вестника.

Газ

Става дума за процедура, при която се използва газ хелий, студеният въздух, вкаран под кожата, предизвиква свиването й. След раждането на второто си дете Джулиана отслабнала драстично. Съвсем нормално е кожата да се отпусне с напредване на времето и след две раждания. Гани, която определено държи на външния си вид, дълго време търсила най-добрия метод, за да върне сочните форми на задните си части. Първоначално хубавицата обмислила да сложи импланти. При консултациите с хирурга минали през идеята за ползването на собствени мазнини. Техника, при която се взима мазнина от друга част и се трансферира в желаната. Джули била толкова слаба, че почти нямало мазнина, която да се ползва. Така се стигнало до идеята да се направи процедурата с хелий. Става дума за радиочестотна енергия и студен газ хелий, което води до значително стягане и изглаждане на кожата и подкожната тъкан. Любопитен факт е, че този апарат е създаден от българин, но за съжаление патентът му е продаден на американците. С него може да се стяга кожата по цялото тяло на пациента, независимо от възрастта му.

Импланти

Моника Валериева също пърчи сочно дупе. Моделката се похвали с бразилски форми преди около година, тогава Валериева пътувала до Истанбул, където Егемен Онур оформил задните й части с модерния Аква гел. Отново в Истанбул, но при друг специалист Валериева вирна носа си за пореден път. Моделката се оплаквала, че иска нослето й да бъде по-вирнато. За да получи желаната форма, тя пътувала до Турция и платила 30 хиляди лева. Последното желание за корекция на Моника е да махне имплантите от гърдите си. След като години се подвизава със силиконов бюст, тя стигнала до прозрението, че малките гърди са по-секси. „Не съм против интервенциите, но лично за мен по-малките гърди са по-секси“, разказва моделката в свое интервю.

Обиколка

Певицата Преслава беше една от първите, които решиха да легнат под ножа и обратно на своите колежки намали драстично гръдната си обиколка. В миналото Преси се оплакваше от огромните си природни дадености, които й причинявали болки в гърба. Тя намали естествения си бюст с цели 15 см, от 105 на 90, в немска клиника. В същата болница се оперира и колежката й Деси Слава. Тя намали естествената си гръдна обиколка с 6 см, като сподели, че големите гърди не я карат да се чувства по-секси.

Устни

Последната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Ева Славова махна силикона от устните си. Красавицата горчиво съжалява за надутите си устни. Увлечена по модата преди 10 години красавицата слага силикон в устните. Плеймейтката Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, също обяви преди време, че е решила да се раздели със силикона в гърдите си. Красавицата премахна почти всички филтри, добавени в лицето й. Деси разгради хиалурона в устните, раздели се с брадичката и скулите си. Носителката на титлата „Мисис България“ Мариана Маринова също съобщи, че иска да премахне силикона от устата и гела от дупето си. В свое интервю организаторката на „Мис Силикон“ сподели, че определя за грешка поставения преди време силикон в устата си. С днешна дата Мариана не може да открие клиника, която да се навие да премахне поставеното вещество. По съшия начин стои и въпросът с поставения в задните й части гел. Поставен преди години във Венецуела, се оказва, че в Европа няма специалист, който да иска да го премахне.

Азис с мускули менте

Попфолк звездата Азис се пусна в социалните мрежи, нацепен с преса и бицепси. Разбира се, снимката изненада почитателите му, които бързо разкриха, че това е силиконов костюм, с ясно изразени коремни мускули. Някой от тях дори откриха пресата менте да се продава в онлайн китайски магазин за 300 лв. Други пък предположиха, че става дума за фотошоп, на което звездата отговори така: „Колко пъти да ви казвам, че аз фотошоп не използвам от години…“.

Д-р Николай Георгиев: Два пъти правих лифтинг на Елвира

Д-р Николай Георгиев два пъти е правил фейс лифтинг на съпругата си Елвира Георгиева. Той обясни, че редом с подмладяването на лицето, корекцията на носа са сред най-често търсените. Любопитен факт е, че освен дамите тези корекции се търсят все повече и от мъже. „Резултатите след тази операция са гарантирано много добри, а комплиментите са заслужени“, добавя той. По повод станалия модерен т.нар. медицински туризъм, д-р Георгиев съветва пациентите да изберат България. Предимствата

да се оперираш в България са много повече. „Няма операция, която да е напълно безрискова. Така че е по-лесно, когато си близко до лекаря, тук се издава пълна медицинска документация, епикризи и т.н. Ние сме реоперирали много пациенти от Турция. В Турция това е само бизнес, предлагат се от много скъпи до много евтини услуги, има и много скъпи хирурзи“, добави той.

*Автор: Василена Игнатова