1

Н ай-новото приложение в социалните мрежи завладя интереса и на родните звезди.

Политикът Мая Манолова последва рапъра Боро Първи, а изпълнителят Криско качва вицове. Попфолк певицата Лидия пък покани феновете си на парти.

Похвала

Един от най-коментираните постове в Threads е новината, че Мая Манолова е последвала Боро Първи, който също качва забавни истории. След похвалата му пред тази голяма аудитория той получи стотици коментари, а някои добавиха, че могат да се похвалят със същото. Неговият колега Криско също се впусна в това приложение, но той избра да разсмива последователите си с вицове. „Върви си габровец по улицата. Намира пачка с пари, брои ги... не стигат“, е един от тях.

Макар и някои от звездите ни да споделят в приложението, че нищо не разбират, продължават да качват постове, а феновете и колегите им не спират да коментират.

Попфолк певицата Лидия, която бе от първите членове на приложението, сподели, че майка й я пита какво точно е това. Изпълнителката иска помощ от останалите там, защото самата тя не може да й обясни. По-късно красавицата реши да покани последователите си на купон в нощен клуб. „За тези в София, каня ви на парти довечера (изкъпани вече)“, а преди това им напомни, че в неделя трябва да се изкъпят.

Офис

Актьорът Филип Буков пък разбрал за новото приложение от приятелка, която възмутено го попитала как така не знае за него. Той побързал да се поправи и веднага започнал със забавни постове там. „Оплаках се на баба колко е студено тук, а тя ми каза, че и при нея от няколко дни е студено – 20 градуса. Сигурно се шегува с мен“, е един от постовете на Буков.

Неговият колега Михаил Билалов по-рано се пошегува във Фейсбук, че ще се запише на курсове по изкуствен интелект, преди да скочи в Threads. А след това сподели, че е част от социалната мрежа официално. „В офиса на Threads съм. Следя ви с интерес и много внимателно“, написа той и сподели снимка, седнал на трон.

Още много актьори, изпълнители и модели са част от тази забавна мрежа, сред които Петър Байков, Моника Валериева, Ваня Щерева и още.

*Автор: Лина Димитрова