0

Г оляма част от българските звезди се докоснаха до едни от най-екзотичните животинки в света. Галена успя да нахрани жираф с морков, а колежката й Преслава да изкъпе огромния слон. Другата изпълнителка – Глория, качи маймунка на рамото си.

Морков

Певицата Галена и семейството й откриха 2023 г. със сафари в Пунта Кана. Малко след това отлетяха за Дубай, където талантливата брюнетка успя да нахрани жирафчетата с моркови. Попфолк колежката й Преслава отново обърна нещата на майтап по време на екскурзията си в Пукет. „Време за душ“, написа под снимката си със слоновете и показа как нежно почиства хоботчетата им.

.

 .

Наскоро изпълнителката Тита се разходи до Тайланд, където откри нови приятелчета. Тя успя да се щракне не само с маймуна, но и с няколко слончета. Нейната колежка Глория успя да качи на рамото си малка маймунка в Пунта Кана, като шеговито написа „Фотомодел“.

Вляво: Глория; Вдясно: Тита

 Вляво: Глория; Вдясно: Тита

Закуска

Една от любимите двойки в Инстаграм са певицата Инна и коафьорът Венелин, които често споделят моменти от различни дестинации. Последната е Бали. Освен красивата природа те показаха и разнообразния животински свят. Самият фризьор сподели, че всяка сутрин е ставал в 5 сутринта, за да заснеме изгрева в 6:23 ч.

Вляво: ; Вдясно:

 Вляво: ; Вдясно:

Първият път, след два часа пътуване до най-красивата гледка, инфлуенсърът осъзнал, че е забравил да зареди фотоапарата си. Та на следващия ден продължил със същото упражнение, за да успее да запази този миг в снимка. На едно от видеата има маймунка, която „чете“ табло с описание за нейния вид. „Тя разбира“, написа шеговито той и обеща, че следващият път ще прави само снимки на животните. Двойката успяха да се качат и на слон, който ги разходи из джунглата.

Освен в Бали, в Кения Венелин и Инна също ставали рано в 6 ч. Този път, за да се срещнат с дружелюбния жираф Еди на закуска. Освен високото животно двойката посети и един от най-известните резервати – Масай Мара. „Африкански слон, биволът на Кабо, африкански леопард, лъв, черен носорог. В района на резервата могат да се видят свободно и гепарди, гну, газели, зебри, хиени, крокодили, хипопотами и над 500 вида птици“, добави инфлуенсърът.

Друга любима двойка в социалните мрежи е моделът Силвия Теодосиева и нейната половинка Дидо Иванов. При посещението си в Бали влюбените също се докоснаха до разнообразни видове животинки. Те се снимаха с лемури, шимпанзета и слончета. Като част от тях нахраниха със зеленчуци. 

Вляво: Диляна Попова; Вдясно: Силвия и Дидо

 Вляво: Диляна Попова; Вдясно: Силвия и Дидо

Модел

Актрисата Диляна Попова често пътува до райското кътче – Занзибар. Тя неведнъж е споделяла любовта си към животните и не пропусна да сподели снимки с един малък примат, който умело позира за кадъра. „Личи си откъде са тръгнали нещата“, написа красавицата, а в коментарите феновете й се пошегуваха, че си приличат по моделството. 

Друг модел, който обича пътешествията, е Жанета Осипова. Тя също успя да се докосне до големи и малки слончета, но по-голямо впечатление остави с последния кадър от Пукет. Блондинката се показа с тигър, който непосредствено е прегърнала, и написа: „Зверове дебнат от всякъде“.

Николета Лозанова гали костенурки 

Инфлуенсърката Николета Лозанова е посетила не малко места по света. Една от най-впечатляващите дестинации, които е показала на последователите си, е Сейшелите в Африка.

.

 .

Там красавицата сподели момент, в който се докосва до старите, огромни обитатели на райското място – костенурките. Освен с това красиво животно наскоро тя успя да се щракне и със слон в Бали, Индонезия.