0

24-каратовата усмивка на футболиста Благой Георгиев се превърна в негова запазена марка, но вече има сериозна конкуренция в лицето на певицата Гери Никол.

След като нашари почти цялото си тяло с татуси, Джизъса реши да промени и усмивката си. Холивудската усмивка на звездата всъщност е московска, докато живееше в столицата на Русия, футболистът решил да подобри външния си вид. Според запознати цената, която е платил за подредените си зъби, е около 20 000 евро. Причината да промени зъбите била, че той от дълго време не харесвал захапката си, но все отлагал ремонта. Друга причина били няколко криви зъба в устата му. Джизъса е избрал възможно най-белия цвят и най-големия размер, така че от километри да се види, че в устата му са изсипани хиляди левове, коментират запознати. На фона на тъмното му лице новите зъби изглеждат дори плашещо, е мнението на част от последователите му в мрежата. Зъбите на ритнитопковеца обаче не са импланти, нито фасети. В телевизионно риалити преди години той обясни, че са направени с течност, която се втърдява около истинския зъб. Целта му била да ги направи искрящо бели и перфектно равни, каквато е била й модата в Русия.

Промяна

Тийнидолът Гери Никол също блесна с изкуствени зъби. Тя дори се похвали в мрежата, че зъбите й светят повече от тези на Благо Георгиев. Така се превърна в сериозна негова конкуренция. Зъбите на певицата претърпяха пълна промяна. Разбира се, тя не пропусна да се похвали в профила си в Инстаграм, като качи снимка, на която позира с усмивка, от която се виждат почти всичките й зъби. Феновете й обаче не останаха доволни от промяната. “Защо имаш толкова много зъби в устата?!“, „Каква е тази захапка“, „За бога, какво се е случило със зъбите ти“, я попитаха те в Инстаграм. Тя обаче много харесвала новия вид и не обърнала внимание на коментарите. За разлика от Джизъса тя се е доверила на дентален специалист в родния й град Варна, но цената далеч не остъпвала от тази на футблиста.

Циркон

Над 40 000 лева струва усмивката на Галена. Тя също се поддаде на модната тенденция и коригира зъбите си. След като феновете й забелязаха корекциите, заваляха хиляди коментари. Повечето от тях не харесаха новия й вид и определиха зъбите й като прекалено бели, големи, изкуствени и грозни. Според информация промяната е направена в една от най-добрите болници в Турция. Според други промяната на Галена се дължи на поставяне на фасети от циркон, поставени в дентална клиника в София, а цената е около 20 000.

Попфолк певицата Анелия също изненада със зъбки по калъп. За разлика от колегите си тя се е постарала да изработи форма по- близа до естествената. Все пак почитателите й веднага забелязаха промяната. Изпълнителката броила 10 000 лв. на специалиста за избработката на фасети от циркон на клиника в София. Очевидно е доволна от резултата, защото усмивката не слиза от лицето й. Според запознати минала по-тънко, защото се съгласила да стане рекламно лице на денталната болница.

Критика

15 000 лв. е платила за зъбите си и звездата на попфолка Преслава. Според мълвата промяната е направена в Турция. Тя искала да притежава холивудска усмивка, затова изобщо не се и замислила дали да се подложи на болезнената процедура. Преси много си харесвала новите зъби, както и носа, въпреки критиката, която отнесе за тях.

Емилия също влезе в редиците на звездите, подменили изцяло усмивката си. Тя инвестирала сумата от 15 000 евро. Според близки на певицата доста време й трябвало да се реши на тази процедура, тъй като изпитвала панически страх от зъболекари. Усмивката на Емилия получи одобрението на феновете й, които я определиха за доста естествена.

Чар

Сузанита също се запали по модата на изкуствените зъби. Макар и само на 18, тя се реши на сериозната стъпка и замени естествената си усмивка с изкуствена. Новите й зъбни импланти са безусловно равни и снежнобели. След промяната Сузанита започна да споделя все по-често усмихнати снимки за разлика от преди. Според запознати тя мечтаела за ново чене от доста време и упорито събирала пари, преди да се подложи на манипулацията. Тя не харесвала старите си зъби, които били леко криви и несъразмерни. Процедурата, на която се спряла, била биндинг и е направила от известен зъболекар в София.

Певицата Биляна Лазарова също се съгласила да стане рекламно лице на роден известен зъболекар, като срещу това получи 24-каратови бели зъбки. Откакто те блестят, Биляна не спира да се усмихва, забелязват последователите й в мрежата. Според някои обаче тя е изгубила от чара си, тъй като преди това имаше специфично разстояние между предните два зъба.

Фасада

15 000 лв. за нова фасада е броила и актрисата Елен Колева. Промяната веднага се забелязала, защото, подобно на останалите звезди, и тя не спирала да се усмихва. И нейните зъби са дело на столичен зъболекар. Елен и преди имаше хубава усмивка, но явно се е повлияла от актуалната мода, коментират феновете й промяната.

Носителката на титлата “Мис Силикон” Гергана Райчевски също блести с изключителна усмивка. За да промени фасадата в устата си, тя се доверила на зъболекар, правил усмивките на световни звезди в Румъния.

Луна с диамантени корони в устата

Над 30 000 лева броила Луна още преди години, за да постави така актуалните порцеланови фасети. Първата усмивка на чалга звездата била дело на кърджалийски зъботехник. Състоянието на истинските й зъби било много лошо и манипулацията била задължителна не само по естетични, но и по здравословни причини. Така Луна е една от първите, прибегнали до услугите на зъботехника. Манията за перфектен външен вид е превърнала Луна в ходеща реклама на кучешки зъбни протези, коментират зрители. Русата фурия шашка всички с корекциите по себе си, но със сигурност най-голяма атракция са изкуствените й зъби, които изглеждат неестествено бели и големи. Манията за перфектен външен вид накара звездата да промени още веднъж формата и размера на зъбите си преди години. За целта тя пътува до Турция, където срешу скромната сума от 50 000 турски лири ги изработили. По последен писък на модата тя се сдобива с диамантени коронки, които не подлежат на пожълтяване и на практика са вечни.

Азис блести със злато

Златен зъб блести в устата на Азис. Кралят на попфолка обича да експериментира и се сдоби със скъпоценното бижу още преди години и така въведе нова тенденция. Според клюката той дори бил застраховал 22-каратовия имплант. Последната промяна бяха кристалнобели порцеланови фасети. Той сподели с феновете си снимка, на която позира с лека усмивка, а под нея написа: „Преди мразех усмивката си, но сега тя е моята сила”, развълнувано написа под нея попфолк звездата. За разлика от корекциите на повечето родни звезди новата усмивка на Азис има най-естествен външен вид, коментират фенове.