0

Е то какво очаква зодиите в следващите седем дни според Маг Розали:

Овен – колелото на съдбата; Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Телец – стегнете се; Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Близнаци – в очакване; За вас сега не е времето за създаване на нови връзки. Наляга ви депресия, чувствата са емоционално изчерпани и губите вяра във всичко. Чувствате се нещастни, заради несподелена любов или изневяра. Усещате безпомощност и пропадате дълбоко в себе си. Възможно е да ви обземе самосъжаление и ревност. За щастие това е един период, който бързо ще отмине.

Рак – бързай бавно; Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Лъв – със свои сили; През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Дева - търпение; Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Везни – в търсене; Усещате, че каквото и да правите, нещата не се променят, а си остават същите. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока. Политиците от тази зодия ще се чувстват в капан на мислите и действията си. По-добре нищо да не предприемат през този период.

Скорпион – стъпка по стъпка; През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте обаче - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Стрелец - интуиция; Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътят си. Съдбата е на ваша страна, само ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

Козирог – баланс и мир; През този период ви очакват мир, баланс и хармония. Отдавате се на почивка и покой. Това е приятна отмора след усилената и добре свършена работа. Това е период на успокоение, в който истината трябва да бъде осъзната. Отдайте се на заслужената почивка, радвайте се на плодовете на вашия труд.

Водолей - мистерии; През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате различни емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви  период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

Риби – неразумни желания; През този период нещата за вас изглеждат добре отстрани, но всъщност са поставени на нестабилна основа. Насочвате усилията си към незначителни неща и търсите символите на успеха, а не неговата същност. Проявявате огромни претенции и ненужна показност. Иска ви се да имате всичко, а всъщност нямате почти нищо. Изпаднали сте в краен материализъм, като желаете да предизвикате възхищение и завист в околните. Обземат ви неразумни желания, които всъщност са неосъществими. Обвзети сте от грешна преценка, самозаблуда и егоизъм. Внимавайте!

PEXELS

Знаци за 11-17 януари: Таро карта - Тройка  Жезли

През този период ви очакват благоприятни възможности, както в търговията така и в бизнеса. Много от вас ще започнат ново начинание, изградено на солидна основа. Можете да направите вложение в бизнеса, но нека то да е умно и премерено,с тремете се към честни сделки. Много от вас ще заемат сигурна и стабилна позиция по отдавна наболял въпрос. Оценката ви ще бъде правилна и точна, затова не се бойте - ще постигнете това, което искате. За всички предстои прекрасен период, в който ще можем да се реализираме напълно и да проявим собствения си потенциал. Това е период, изпълнен със сигурност и обезпеченост за всички нас. Камък - топаз; Цвят - червен; Цифра - 50;