0

Ето какво очаква зодиите през следващите седем дни според Маг Розали:

Овен - възраждане; Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство, дори там, където сте имали съмнения. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Телец - благополучие; Получавате огромно одобрение за постиженията си. През този период вие сте късметлиите в хороскопа. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези от вас, които разчитат на моментни печалби, може да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

Близнаци - чувствителност; През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате всякакви емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта, за да станете по-мъдри.

Рак - уважение; Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътства през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех. Постигате и осъществявате дългосрочна цел, доволни сте от себе си. Печелите уважението на околните с достойнство и чест.

Лъв - популярност; Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Дева – внимавайте; Подтискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Когато използвате тази енергия правилно и в положителна посока, ще ви се дадат сили за смели дела и подвизи. Тези инстинкти, които проявявате през този период, могат и да ви предпазят от приближаваща опасност. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и опиващи вещества.

Везни – действайте; Време е да проявите по-голяма активност във вашият живот. Времето за размисъл вече е отминало и сега трябва да действате. Пътят към самопознанието вече е отворен пред вас. Посветете се изцяло на целите си. Проверете отново всички факти, защото изглежда, че пропускате нещо, което е много съществено и важно за вас. Не се афиширайте прекалено, за да не изгубите от вашата мистериозна женственост.

Скорпион - добра поличба; Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Стрелец – стегнете се; Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Козирог – вземете си поука; Налага се да приемете, че не сте всесилни и че допускате грешки в преценките си. Обърнете внимание на самоконтрола си през този период. Вижте недостатъците си, вслушайте се в конструктивната критика на вашите близки. Страдате заради вашите прибързани и крайни постъпки. Осъзнайте се и се разкайте за неразумното си поведение. Вземете си поука от случилото се. Не повтаряйте старите грешки отново.

Водолей – силна интуиция; Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Налага се да се предадете временно, за да запазите част от енергията си. Правите саможертви, за да поставите началото на нещо ново. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Риби – спазвайте закона; През този период ще проявите активен и мощен интелект. Ще сте смели, храбри, успешни. Ще вдъхновявате и насочвате другите, но без да всявате страх и ужас. Ще бъдете перфектния лидер. Ще взимате мигновени решения и ще демонстрирате завиден опит в своята област. Ще изслушвате внимателно съветите на околните, но ще действате по свой начин. Няма да се спирате пред нищо, но ще проявявате респект към обществените ценности и закони.

Знаци за 4-10 януари

Таро карта - Двойка Жезли; През този период ще доминирате с личното си присъствие. Проявявайте кураж и отстоявайте мечтите си. Осъществявате начинанията си посредством силна воля, постигате целите си. Натрупвате богатство с много труд и изпитвате удовлетвореност и гордост от постигнатите материални придобивки. Това няма да спре и ще продължи и в последващ период. Сега е време за ликуване и радост. Камък - тюркоаз; Цвят - червен; Цифра - 26;