0

П озата “69“ е позната като една от най- любимите, предпочитани и популярни  секспрактики в областта на оралната любов. 

Напоследък обаче една нова позиция е на път да я измести от първото място. Това е не чак толкова известната "68", тя гарантира още по-възбуждащи изживявания, които ще доставят невероятно удоволствие и на двамата партньори. „68“ е един малко по-егоистичен вариант на класическата 69, при нея единият партньор върши цялата работа, а другият просто се наслаждава. Това продължава, докато ролите не биват разменени.

Оралната любов е сред най-желаните фантазии на мъжете. Това е и перфектният начин да  експериментирате с нещо ново  в леглото и да възродите страстта в една по-дълга  връзка.

Единият от партньорите ляга по гръб със свити колене, а вторият застава върху него, отново по гръб, с подпряна върху коленете на първия глава. Този, които е отдолу, трябва с устата и езика си да накара половинката си отгоре да се наслаждава максимално. Предимството на 68 е, че човекът отдолу може да достигне до интимните части на другия от един  различен и по-приятен ъгъл. 

Следователно е в състояние да осигури нови преживявания както за активния, така и за този, който получава удоволствието. Не очаквайте максимално удоволствие от първия път. Както с всичко, свързано със секса, практиката е важна.

За да избегнете неудобни ситуации, трябва да експериментирате и да натрупате опит, за да откриете какво наистина ви харесва. Препоръчително е да експериментирате и да изследвате нови позиции, за да запазите сексуалната възбуда в двойката. Трябва да открием какво наистина ни привлича и вълнува. Опитът на всеки човек в различни позиции е важен, за да му се насладите напълно.

Няма полза от експерт в поза 68 да го прави с някого, който никога преди не го е практикувал. Ще върви добре малко по малко.

Позата може да ви изглежда лесна за изпълнение, но определено не е препоръчителна за партньори с по-тежки габарити. Дори и в такъв случай може да използвате следния съвет.

Облегнете се на лактите, за да намалите натиска, упражняван от телесното тегло. От друга страна тя е подходяща за онези двойки, чиито женски половинки могат да се похвалят с финото си телосложение, което да им позволи да се настанят така върху корема на партньора си, че да не му създадат дихателен дискомфорт.

Ако ще опитвате тази поза, е добре е да се епилирате както по-хигиенични, така и  по естетически причини. Това правило важи и за двамата партньори.   Разбира се, това е позиция, която много двойки са  опитвали и са добавили към репертоара си от позиции за сексуалния акт.