0

- Здравей, Силвия, обаждам се от .„Телеграф“. Тази седмица читателите ни те избраха за „Момиче на седмицата от трета страница“. Събрала си цели 58% одобрение. Твоят коментар?

- Здравей, много се радвам. Читателите на вестника са много взискателна публика и се радвам, че съм първа, и то с такъв висок процент. Днес ще трябва да почерпя, обещавам.

- Вдигаш високо летвата. Как поддържаш тялото си?

- Старая се да хапвам здравословно и да спазвам диети. Тренирам редовно, ходя на фитнес. Често правя крос в парка. Времето е чудесно за тренировки сред природата. Чист въздух, спорт и спокойствие - това е рецептата за здраве!

- И все пак трябва да има и нещо специално?

- Има, но това е една малка тайна. Винаги трябва да има изненада.

- Как си се представяш след десет години?

- Ох, доста напред в бъдещето е. За съжаление голяма част от хората мислят ден за ден и това е проблем. Винаги съм била оптимистка и съм убедена, че след десет години животът ни ще бъде много по-различен и част от проблемите ни ще са минало. Човек е създаден да се справя с трудностите и затова сме оцелели хиляди години. Бъдете оптимисти и ще сте щастливи!

- Пожелание за нашите читатели?

Да бъдат здрави и силни по дух. Да четат този прекрасен вестник. Пожелавам на всичките ти колеги успех и високи тиражи на в. „Телеграф“! Ще се радвам отново да съм на трета страница.

Йордан Чапкънов