0

У спех на любовния фронт, изкушения към любовни авантюри и копромиси, които ще предотвратят евентуални конфликти очакват някои от зодиите като Срелец, Близнаци и Рак в следващите седем дни, според прогнозата на Павел Глоба. Ето какво вещаят звездите за зодиите:

ОВЕН Благоприятни дни – 4, 5 януари; Неблагоприятен ден – 9 януари; Любов: ** Сега Овните в никакъв случай не трябва да пренебрегват семейството си. Личният ви живот ще пострада най-вече от интензивното участие в делови проекти и претрупаност с работа. Любовта и личните изживявания временно ще отстъпят на втори план. Отношенията в семейния живот ще се усложнят най-вече от поради взаимната неотстъпчивост. Работа: ** Сега не бива да подписвате важни договори. Голям е рискът да допуснете сериозна грешка. Здраве: ** Внимавайте, като пресичате хлъзгави улици – възможни са падания и травми.

ТЕЛЕЦ Благоприятни дни – 6, 7, 10 януари; Неблагоприятен ден – 5 януари; Любов: *** Първата десетдневка от януари за типичните Телци е един от най-добрите периоди в годината за пълноценен отдих в компанията на любимия. Ако всичко ви е наред с финансите и има възможност да отидете някъде надалече, постарайте се да я използвате. Този момент е благоприятен за установяване на отношения, романтични пътешествия, посещение на светски прояви. Работа: *** Ако се считате за творец и сте способен на креативност, настъпи вашето време. Здраве: ** Избягвайте всякакви процедури, свързани с взимане или преливане на кръв. Има опасност от инфекции.

БЛИЗНАЦИ Благоприятни дни –  4, 5, 8 януари; Неблагоприятен ден – 7 януари; Любов: ** На типичните Близнаци им предстои нелека седмица, наситена емоционално и събитийно. Ако имате постоянен сексуален партньор, ще ви бъде по-лесно да я преживеете. На самотните ще им се стъжни – емоциите ще преливат, а няма да има с кого да си споделят. В този момент може да ви се приискат любовни авантюри, за които после да съжалявате. Работа: ** Сега не си струва да рискувате. Ефектът от усилията ви може да се окаже абсолютно противоположен. Здраве: ** Този период носи заплаха за вас и вашето здраве, бъдете пределно внимателни зад волана. Не забравяйте и за коронавируса.

РАК Благоприятни дни – 6, 7 януари; Неблагоприятен ден – 9 януари; Любов: ** Природното ви умение, свойствено за типичните Раци - да правите компромиси и да изглаждате ситуацията, ще ви помогне да избегнете конфликт и сериозно изясняване на отношенията. Бъдете готови да изтърпите заяжданията и излишната подозрителност на партньора. Всичко това е временно, скоро ситуацията ще се промени към по-добро. Работа: ** Сега най-важното е да не влизате в открита полемика, от нея няма да излезете победител. Здраве: ** Възможно е изостряне на хронични заболявания на пикочно-половата система.

ЛЪВ Благоприятни дни – 8, 9 януари; Неблагоприятен ден – 5 януари; Любов: ** В близко време в живота на хората, родени под любвеобилния знак на Лъва, проблемите във взаимоотношенията с противоположния пол временно ще минат на втори план, като отстъпят място на проблеми от материален характер. Харчовете по време на зимната ваканция може да ви напрегнат. Може да се наложи да натрупате дългове, което не е добре. Работа: ** Няма да има голям ефект от усилията ви, ще се наложи повече да оправяте и довършвате, отколкото да правите нещо ново. Здраве: ** Не се отнасяйте лекомислено към влошаването на здравето. При първи признаци на отслабване на силите вземете мерки.

ДЕВА Благоприятен ден –  10 януари; Неблагоприятен ден – 7 януари; Любов: *** Родените под знака на Девата ги очаква емоционален изблик във връзка със зимната ваканция. При желание ще може да изведете отношенията с интересуващия ви човек на качествено ново равнище. Ще станете забележими, интересни за околните. Може би дори ще се разкриете по новому за някого. Ако пожелаете това, в любовта ви очаква успех. Работа: *** Творческият подход ще помогне да вдъхнете нов живот на това, с което се занимавате. Здраве: ** Излишните физически натоварвания може да се окажат крайно нежелателни.

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 4, 5 януари; Неблагоприятен ден – 9 януари; Любов ** За представителите на зодията Везни този момент е време за проверка на ценностите и здравината на семейните устои. Тази седмица ще покаже, доколко са важни за вас децата, семейството, домът, родителите. Потапянето в семейните проблеми ще ви отнеме толкова много време и сили, че просто няма да останат за вас. Няма да успеете да се отпуснете. Работа *** Периодът е добър за решаване на въпросите на недвижимите имоти. Здраве ** Бъдете внимателни и дори строги с порциона си, ако не искате проблеми със стомаха.

СКОРПИОН Благоприятни дни – 6, 7, 10 януари; Неблагоприятен ден – 5 януари; Любов *** Типичните Скорпиони не бива да стоят на едно място и да чакат щастието да дойде само и да настъпи чудо. Няма чудеса, трябва нещо да се предприеме. Колкото по-динамични бъдете сега, толкова повече шансове имате за решаване на всички въпроси от личен характер. Идете на екскурзия, ако сте ваксинирани, може да намерите сродна душа. Работа *** Прекрасен период за провеждане на рекламна кампания, разпространяване на информация и привличане на вниманието към вашата фирма. Здраве ** Възможни са респираторни заболявания, бъдете внимателни при пътувания, не общувайте с болни от грип.

СТРЕЛЕЦ Благоприятни дни – 8, 9 януари; Неблагоприятен ден – 5 януари; Любов *** Деловата и интелектуалната активност ще ви обезпечат успех сред противоположния пол. Успешните хора рядко са самотни, така че използвайте всички възможности за реализация на плановете си. Тази седмица ви очаква успех на любовния фронт. Но помнете, че в живота се плаща за всичко, и колкото по-далече отидете, толкова повече ще платите. Работа *** Януари е благоприятен за Стрелците от гледна точка на купуване на имоти и бизнес експанзия. Здраве ** Постарайте се да намалите порциона си, особено ако сте склонни към напълняване. Времето е добро за избор на диета.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 6, 7 януари; Неблагоприятен ден – 9 януари; Любов *** Драги Козирози! Тази седмица е особено важна за партньорските отношения, защото сега полагате основите на събитийния модел на годината. Развитието на събитията изцяло зависи от вашата активност, решителност и готовност за промени. Ако предпочитате всичко да си върви само, никакви значими събития в личен няма да има. Работа *** Прекрасно време за начинания. Не пренебрегвайте възможностите, които ви предоставя съдбата. Здраве ** Тази седмица си струва да посетите стоматолога, особено ако му е време.

ВОДОЛЕЙ Благоприятни дни – 8, 9 януари; Неблагоприятен ден – 5 януари; Любов ** При всяка активност в областта на личните отношения има риск ситуацията да излезе изпод контрол. Ако не се боите от разгласяване и нездрав интерес на околните към личния ви живот, не доверявайте интимни подробности на никого, дори на най-близките си приятели. Анализирайте ставащото с вас и не бързайте да обвинявате партньора си. Работа ** Не се опитвайте да влияете активно на ситуацията. Вземете си отпуск, за известно време се откъснете от работата. Здраве ** Отнесете се сериозно към първите симптоми на заболяването. Още може да го предотвратите.

РИБИ Благоприятен ден – 10 януари; Неблагоприятен ден –  7 януари; Любов *** Ако обичате силните усещания (а това не е свойствено на всички представители на зодията), сегашният период може да ви предостави маса възможности за реализация на основния инстинкт. Но сексуалната активност може да стане причина за сериозни проблеми, затова бъдете бдителни. Следете мислите и думите си, не повтаряйте предишни грешки. Работа *** Сега си струва да проучите новите перспективни направления на развитието на бизнеса. Здраве *** Този момент е подходящ за лечение на болестите на нервната система, за лазерна корекция на зрението. Добро време за лечения на зрението и болестите на нервната система.