0

В ъв филмите, когато двойка прави секс на плажа, винаги е спонтанно, романтично и почти вълшебно. Нека бъдем реалисти, ако се опитате да направите това, най-вероятно ще се окажете с пясък там, където не трябва. Това не означава, че не можете да правите плажен секс, просто трябва да сте подготвени, преди да се решите.

Лунна светлина

“Най-важното нещо е да планирате предварително поне първия такъв секс през това лято", казва Джанет Брито, д-р, сексолог и клиничен психолог в Хонолулу. Това ще ви помогне да гарантирате, че сексът на плажа ще е наистина забавен. Най-добре ще е, ако имате частен плаж на разположение. Това ще ви осигури уединение. Ако не разполагате с такъв, опитайте се да намерите спокоен самотен плаж. В случай че няма такъв, може просто да изчакате падането на нощта, докато плажът се изчисти, освен това няма нищо по-добро да правите любов на лунна светлина под звуците на вълните. Потърсете зона на пясъка, чиста от отломки и сравнително равна.

Лъжица

Преди плажната забава да започне, уверете се, че разбирате законите относно правенето на секс на обществено място. Носете нещо, което лесно се сваля. Искате да изберете облекло, което е секси, разбира се, но също така искате да е функционално. След като се настаните на вашето място, просто се отпуснете за секунда, разглеждайки природата и един друг. Само защото правите секс на плажа не означава, че трябва да е бърз. Оставете въображението си да се развихри и ръцете ви да се лутат по тялото на партньора ви. Не забравяйте, че сте на плажа и не всички пози са подходящи. Сексолозите препоръчват пози, при които сте най- отдалечени от пясъка. Като кучешки стил например. Това обаче не е най-добрата позиция за избягване на вниманието, така че може да искате да опитате и поза тип дрямка. Заемете позиция на лъжица, сякаш се готвите да подремнете, и след това се люлейте напред-назад, докато намерите ритъма, който работи най-добре и за двама ви. Ако някой минава, не се паникьосвайте. Добре е да имате една компактна кърпа, която в този момент ще е наистина полезна.

Пясък

Спрете незабавно, ако пясък попадне в интимните ви части! Взели сте достатъчно предпазни мерки, но ако все пак се случи, не се притеснявайте. Просто спрете в секундата, в която се почувствате неудобно и се изплакнете във водата. С лица, обърнати един към друг. Накарайте партньора ви да седне на плажен стол или кърпа и седнете с лице към него в скута му. В тази позиция можете да контролирате дълбочината и ритъма. Мисионерската. Вероятно всички знаете как става това, но не е зле да я повторите на плажа. Тук кърпата има важна роля. Легнете по гръб, докато партньорът ви лежи с лицето надолу върху вас. Тази поза за секс е проста, елегантна, ефективна и изненадващо гъвкава.