0

Г оляма част от родните звезди крият, че ще стават родители от суеверие. Едни от тях разкриват щастливата вест дни преди наследника им да види бял свят, а други ги обявяват едва като бебето навърши 40 дни. Според поверията едва тогава може да видят чужди хора новороденото.

Изненада

Последният такъв случай бе с Краля на фолка Азис, който буквално шокира всичките си почитатели, след като обяви, че вече е баща и на син. Той публикува в личните си профили в социалните мрежи снимка с бебето, което е с гръб и се вижда само косичката му и част от ръкавчето. Под фотоса Азис написа: "Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия! Момче е". Новината изненада, тъй като досега той не бе обявил, че очаква дете. И към момента той не разкрива никакви подробности, дори името на наследника си.

Азис има и дъщеря, Рая, която е на 14 години. Той до ден днешен не е показал очите на щерка си. Според запознати е изключително суеверен и го е страх някой от злоба да не хвърли лоши очи на децата му. В същата тайнственост се появи и щерката на Тото от „СкандаУ“. В началото на март стана ясно, че певецът е станал татко за втори път след публикация в Инстаграм на любимата му Кристин, която сподели снимка на цялото семейство заедно с двете им деца. "Най-великото ми постижение като жена! Всичко друго може да почака" - с тези думи половинката на рапъра Тото - Кристин Петринска, обяви радостната новина. От снимката стана ясно, че Тото се е сдобил и с момиченце. И при предишната бременност на красавицата майчинството й премина в пълна дискретност, а феновете на изпълнителя от "Скандау" разбраха за бебето едва след като то се появи на бял свят. Тото не обича да говори за личния си живот. Дори след като стана баща за първи път заяви, че не би желал да показва сина си в социалните мрежи. Кръщенето на малкия Доминик е сред малкото поводи, на които Кристин и Тото показват наследника си.

Тайна

Броени дни след Тото и колегата му Стефан Иванов, познат с артистичния си псевдоним Wosh MC, стана татко на момченце. Въпреки че пази упорито в тайна личния си живот и името на своята избраница, близки до изпълнителя издадоха, че бебето носи името на звездния си дядо Иван Иванов. От новината най-щастлива била и бабата Петя Силянова, която възнамерявала да помага на сина си и снаха си в отглеждането на мъника. По същото време стана ясно, че и носителката на титлата "Мис България" за 2015 г. Марина Войкова е станала майка на момиче за втори път тайно. Миската вече има дъщеря, която е на 2 години. "Добре дошла, мила моя. И вторият път чувството е неповторимо и е невъзможно да бъде описано измежду редовете", написа младата мама към снимката на ръката на щерка №2. И трите си деца тайно роди Светлана Гущерова, както и Ася Капчикова.

Петьо Петков-Шайбата също стана тайно баща на момченце през 2021 г. Мъникът вече е на годинка. Гордият татко разкри щастливата новина със снимки в социалните мрежи, когато наследникът му вече бе на няколко месеца. Твърди се, че майка на момченцето Богдан е Мария, дългогодишната приятелка на актьора, с която са повече от 10 години заедно.

Деси Бакърджиева загуби таткото на бебето

Актрисата Деси Бакърджиева също скри втората си бременност, но при нея това го наложи трагичната ситуация, че докато е бременна, бащата на детето – Филип, умира.

Строителният инженер е ученическата любов на Деси, но двамата се преоткриват едва преди малко повече от година. Уви, съдбата реши отново да ги раздели и днес актрисата трябва сама да се справя с отглеждането на Вивиан. Единственият й помощник е по-голямата й дъщеря Ана-Мария, която вече е 18-годишна. Тя е била и човекът, който й е помогнал да преодолее огромната загуба на любимия й. Днес Деси и малката Вивиан са неразделни, а актрисата е категорична, че децата са най-голямото й щастие.

Адреналинка става майка през август, Яница разходи коремче на сцената

Една от култовите адреналинки от "Господари на ефира" Даниела Николаева се похвали в социалните мрежи, че е в напреднала бременност. Блондинката успя да скрие благата вест до седмия месец. Реши да го оповести сега, след като всички изследвания са минали и е ясно, че върви по план и бебето е наред. "Колкото и да е клиширано... най-прекрасното нещо. Пожелавам на всеки, който го мечтае", написа бъдещата майка. А с честитки се отчетоха Николета Лозанова и Ася Капчикова.

Фолкфурията Яница най-накрая потвърди новината, че чака бебе. Изпълнителката на "Слабост моя" е в седмия месец, но не се отказва от участията си в нощните клубове. На последната си изява в хитово заведение в Студентски град събра всички погледи с огромен корем. Решението на певицата да пее до последно раздели феновете й на два лагера. Едните смятат, че е прекалено да се появява в този вид в нощните клубове и да стресира бебето. "Ще роди на сцената", съскат те. Други пък я поздравяват, че е решила да бъде активна до последно.