0

Е то какво очаква зодиите през следващите седем дни според Маг Розали:

Овен – просто гениално

През този период вие ще сте от гениите в хороскопа. Ще изпитвате неимоверна жажда за знания и факти. Ще искате да усвоявате все повече информация. Ще проявявате нетърпимост към слабостите на другите, тъй като имате прекалено високи изисквания към тях. Възможно е, когато се срещате с хора, да се чувствате разочаровани от това, че те не са на вашето ниво. През този период ще се изявите като човек, притежаващ огромен житейски опит и изключителна зрялост.

Телец - отговори

През този период кристално ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на ума си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Близнаци - победа

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, които ще ви предложи съдбата. Работоспособни сте, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

Рак – нови отговори

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Лъв - ентусиазъм

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите ви и идеите. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността ви и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние човек е свободен да се наслаждава на живота, да се отдава на величествени, а понякога дори и нереалистични представи за бъдещето. Внимавайте докъде може да ви доведе това.

Дева - задоволство

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Везни - отмора

Период, подходящ за почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Възможност за край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Скорпион - страсти

През този период са ви нужни кураж и жизненост за реализирането на целите. Проявявайте амбиция, спокойствие и нежна сила. Интелектът и разумът в комбинация с ентусиазъм и енергичност ще ви помогнат през тази седмица. Конструктивно използвайте енергията и страстта, които кипят във вас. Устоявате на изкушенията благодарение на силните си убеждения и запасите от вътрешна енергия. Вслушвайте се във вътрешния си глас за насоки.

Стрелец - фантазии

Силни и противоречиви желания ще ви обхванат през този период. Необходимо е фантазиите ви да станат по-практични. Положете повече усилия, за да се превърнат надеждите и желанията ви в нещо повече от празни мечти. Въвлечени сте в странна ситуация, чувствате се дезориентирани и объркани. Внимавайте с наркотиците и алкохола през този период.

Козирог - увереност

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка ситуация. Сигурни сте във всяко начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

Водолей - внимавайте

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата, в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Риби - нетърпимост

През този период вие ще сте от гениите в хороскопа. Ще изпитвате неимоверна жажда за знания и факти. Ще искате да усвоявате все повече информация. Ще проявявате нетърпимост към слабостите на другите, тъй като имате прекалено високи изисквания към тях.

Знаци за 5 - 11 април

Таро карта - Двойка чаши

Много страст, любов единство и хармония ни очакват през този период. Мнозина ще открият сродната си душа. Възможност за нова романтична връзка или приятелство, перфектни любовни взаимоотношения. Ще се чувствате обсебени от любовта. Сега е времето за по-дълбоко обвързване и поемане на отговорности и задължения. Ще осъществите разбирателство, сътрудничество и партньорство - не само в любовен план - и това ще ви донесе нови идеи и възможности. Много подходящ период за годеж или брак.

Камък на щастието - смарагд

Цвят на щастието - розов

Цифра на щастието - 6