0

Киркоров облечен като кихавица на Кавали

Горещи новини от гардероба на най-голямата руска звезда. Приликите с Майкъл Джексън, Джордж Майкъл и донякъде Елвис Пресли се натрапват в очите ми като моето гадже, когато иска нови маратонки. Белите коси следва да означават помъдряване, а според това, което Филип Киркоров носи за годините си, бих се въздържал да го определя като мъдър. Въпреки всичко тази прическа и цвят са сякаш много по-добри от къдрите с размер на момичешка пола, а лицето изглежда далеч по-прибрано. Гаджето се обажда над новите маратонки и казва, че може да е фотошоп. Сакото на многоуважаемия Киркоров е обединило в себе си идеята за тапет в попфолк клуб, последният сън на Версаче, кашлицата на Кавали и част от униформа на военноморския флот. Дали Киркоров би бил добър капитан - пуснете го във вода и ще разберете. Рамките на очилата ми напомнят на рамка на старовремски креват. Попътен вятър, Фил.

Цветна турбуленция отнася Преслава

Цяла японска ваза е изтипосана на тишърта на Коцето, чиято усмивка не се влияе от това, което е облякъл. На мястото на усмивката бих направил гримаса в отговор на избраното да краси тази импозантна фигура. Очилата са съвсем близо до сравнение с медицинско оборудване или поне такова за ползване в дълбините на океан. Преслава за малко да литне с турбулентните си ръкави, завихрени около раменете. Цветът на дрехата е банален, скучен и не отразява звездните сегменти на съвремието. По-скоро така очаквам да се облече деветокласничка, която има среща с десетокласник, а стилът е препоръчан от сестра й, която е третокласничка. Същото си мисля и за прическата, която заслужава една много категорична ножица.

Търси се стилист за Нели от Търси се

Все гледам да избягвам Силвия Кацарова в критиките си, но днес тя отново изпъква с нещо, заслужаващо внимание. Затова - внимание! Роклята, избрана от обичаната звезда, може би е била нарочена за друг повод, защото тук леко ме връща в заводските банкети от социализма. И пак внимание - Кацарова би могла да добави дълъг едноцветен шал, за да попълни няколкото пробойни, които не би искала да обсъждам. С толкова цветенца по себе си Силвия може да кандидатства за провежданите около Лондон празници на домашната градина, към които дават награди кошници със семена. Теди Кацарова е „паднала по-далеч от крушата“ с почти елегантна черна рокля, засегната от високи черни ботуши, което явно е мода напоследък. Мисля си, че е мода, защото в Лондон видях много униформени мъже с такива ботуши. И сега – внимание - Търси се! Търси се нов стилист за Нели от „Търси се“, затова най-добре тя да помисли и за предаване на име „Намери се“. Гаджето ми казва, че за тези думи трите биха ми мълчали верижно по две години всяка.

Кондьо и Цитиридис модна загадка

Гаджето ми се вглежда в тази снимка и ми казва - гледай Мондьо с Цитиридис. И се наложи да кажа, че грешката е вярна, но това е... Кондьо. Та, хубава снимка, хубави хора, само дето не е съвсем ясно кой кум, кой сват. При Кондьо сякаш няма никаква промяна в гардероба, откакто се е чуло името му. Черното сигурно минава за най-официално в неговите кръгове, така се харесва човекът - да му носи здраве и великолепие. Цитиридис е дал воля на въображението си и тук си дават среща керемидена на цвят блузка, ватманско синьо сако и панталон, гаче ли в същия цвят. Почти не познавам телевизионен водещ по света, който да е така неглижиран към визията си. Може би само някой репортер, комуто са дали да отразява урагана Катарина или бой за олио в супермаркета. Цитиридис съвсем го дава през просото, за което също трябва специализирано облекло, но то не е това, с което е днес. Нека някой поговори с него, а друг да му помогне в промяната.

Малан Бретон опияни британци

Интернационалният дизайнер Малан Бретон изненада посетителите на известен частен клуб в Лондон. Известни с консервативните си възгледи спрямо много неща, повечето членове одобриха смелостта му, родена в неговото лондонско ателие. Малан показа костюм с плат, близък до дамаска, но направен така, че повече да буди възхищение, отколкото тревога. Обувки от Баленсиага изпъкват на преден план с толкова очебийни катарами с лого, че препотвърждаваха очевидното. Находчиви бижута допълваха това великолепие и никой няма съмнение, че Малан ще бъде во веки запомнен тук. До него - диамантената принцеса Анастасия, облечена в сребристо-перлена рокля, бе сензацията на този изтънчен обяд. Анастасия, бъркана заради елегантността си с принцеса Юджиния, се възползва от парадното си влизане, за да обяви мястото си на модната карта.