0

Р одните ни звезди, които с днешна дата се носят на крилете на любовта, могат да се похвалят с незабравими първи срещи. А любовта им показва, че е възможно да имаш здрава и стабилна връзка дори в шоубизнеса.

Ето няколко от любимите ни двойки, които доказват, че Купидон не подминава никой.

Камелия и Цветин

Една целувка в Чипровци ги събра вече 25 години

.

 .

Една от най- обичаните светски двойки фолк певицата Камелия и половинката й Цветин се залюбили в студена зимна вечер, а днес сърцата им изгарят щом се погледнат в очите.

„Беше една много, много студена зимна нощ и дълбок сняг. Бяхме в моя роден град Чипровци. Бях се прибрала от участие в Раковски, прибрах се с влака, това ми беше първото новогодишно участие като известна певица. Излязох на 1-ви вечерта и той ме изпрати и тогава се целунахме. Това беше трето изпращане от него, на което той не ме целува, но тогава вече аз се понатиснах малко и така станаха нещата (смее се). Седнахме на една пейка. Снегът скърцаше и беше един блестящ, като на звездички, блестеше целият, все едно беше посипан със звезден прах... много романтично беше“, разкрива за „Телеграф“ изпълнителката. Тя е категорична, че макар да са минали 25 години от първата им среща, те са успели да запазят романтиката във връзката си до днес.

Джена и Наско Стоев

Запознаха се по време на репетиция

.

 .

Съдбата се оказва непредсказуема и за певицата Джена и съпругът й Атанас Стоев. Талантливата ни изпълнителка отива на репетиции в в дома на семейство Стоеви, основателите на „Канарите“, за да репетират, тъй като тя ше вземе участие в техен предстоящ концерт. Именно там двамата се срещат за първи път и усещат химията помежду си. „Нашата любов не е силна, нашата любов е единствена. Аз такава любов по улиците не съм срещал. Пожелавам на всеки така да се чувства. Като я срещнах, разбрах, че това е един човек, който е праволинеен, един човек, който е гледал само в нормите да се движи. И си казах: Това трябва да е моята жена, защото доста съм се нагледал“ – казва Наско, а жена му допълва: „„Ние сме денонощно заедно. Това може би ни спасява – това че работата ни е такава – 24 часа заедно. Заедно сме на участия, навсякъде сме заедно. Него го няма, аз се чувствам непълноценна“. Двамата вече имат син- Атанас младши, а в момента са в очакване и на втора рожба, като към момента не разкриват дали ще имат щерка, или отново момче.

Орлин и Диана

Срещнаха се след години, за да останат заедно завинаги

.

 .

Вечно усмихнатият Орлин Павлов и половинката му Диана не са от двойките, влюбили се от пръв поглед, но са от тези, надяващи се да останат заедно до последен дъх. Двамата се запознават случайно преди много години, в предаване на БНТ, което тогава води Марта Вачкова. Орлин е поканен като специален гост, а Диана се грижи за гостите и дори слага грим на певеца. След тази среща пъхтищата им се разминават и екзотичната красавица заминава да живее в Дубай. Там тя остава 8 години. След като се завръща в България, двамата отново се срещат и не им трябва много време, за да разберат, че са влюбени един в друг. Следват безсънни нощи в писане на любовни съобщения в социалните мрежи в продължение на месеци, а не след дълго и заживяват заедно. Днес се радват и на 3 годишната им дъщеричка Елизабет.

Деян и Радина

Чувства достойни за Оскар

.

 .

Първоначално двамата се запознават задочно – Деян я гледа на изпит в НАТФИЗ, а тя по-рано го е гледала в пиесата „Дон Жуан“. Радина си спомня, че докато е била в театъра, около нея е било пълно с жени, които са въздишали по Деян. Самата радина обаче не е била впечатлена, но след това се запознават лично и днес тя е луда по него и по двете момчета, които имат заедно. След като любовта между тях пламва, двамата актьори пренасят изкуството в реалния живот. Тъй като Радина живее на първия етаж, Деян е идвал под балкона ѝ, за да ѝ се обяснява в любов и да ѝ прави подаръци.

Александър Сано и Нели Атанасова

От водещи- съпруг и съпруга

.

 .

Александър Сано и нели Атанасова също са пример за щастливо семейство, което съдбата събира, за да намерят смисъла един в друг. Двамата се запознали в eднo pиaлити пpeдaвaнe, ĸъдeтo ca били вoдeщи в зaĸлючитeлния eтaп нa шoyтo. „Peжиcьopът ce пoшeгyвa, чe зa дa ни ce пoлyчaт пo-дoбpe нeщaтa, тpябвa дa ce пooпoзнaeм пoвeчe. И ниe гo нaпpaвиxмe.“ – спомня си с усмивка Сано. Maлĸo cлeд тoвa тoй e зaминaл зa Лoндoн пo paбoтa, нo нeпpecтaннo e дъpжaл вpъзĸa c Heли. Двaмaтa cи пpaщaли мнoгoбpoйни cмc-и. Koгaтo ce въpнaл, й oтишъл нa гocти и тaĸa и нe cи тpъгнaл. Двaмaтa имaт дъщepичĸa на име Ава, а сано се грижи и за първородния син на Нели- Иво, който чувства като свое дете.