0

К омедийният концерт-спектакъл „Ексклузивна актьорска нощ“ ще събере на една сцена едни от най-големите звезди на шоубизнеса у нас. На 18 декември в зала 1 на НДК рамо до рамо ще застанат Аня Пенчева, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Александър Кадиев, Павел Иванов, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Албена Михова, Драгомир Драганов, Евгени Будинов и фолкизпълнителят Фики Стораро.

„Звезден актьорски състав и именити музиканти и певци ще ви "скрият шапките" с това запомнящо се представление!“, обещават организаторите на шоуто, което ще очаква публиката си на 18 декември в НДК. „Ще бъде грандиозно шоу“, заявява и самият Фики, за когото това не е първо участие в театрален проект. Младият поп-фолк идол Фики Стораро се потапя все повече в актьорските среди. След като показа потенциала си с две поредни участия в предаването „Като две капки вода“, изпълнителят на „Не ти прощавам“ се качва за специалния спектакъл. През лятото поп-фолк звездата бе специален гост и на „Направихте ме на луд“ при представления в три града от страната. „Изключително съм щастлив да бъда на една сцена с толкова талантливи актьори. Всички са великолепни и много се забавляваме“, коментира тогава Стораро.

Сред интересните участници в спектакъла е и Драго Драганов, който е познат освен като водещ и като певец. Но засега остава загадка дали няма да го видим и в образа на артист. Драго е доказан и колоритен като личност през годините и нищо чудно да изненада публиката с ново амплоа. В звездната актьорска вечер ще има и много танци, балет, модерно озвучаване и осветление и още гост-звезди, които лека полека ще се разбират в следващите дни. Един от специалните гости в зала 1 на НДК пък ще бъде Мариус Куркински. Билети може да бъдат намерени на цени между 15 и 30 лв. и могат да бъдат закупени на място на касите на Националния дворец на културата. Звездите обещават много смях.