0

В ибраторите си остават най-верният приятел на дамите. Сексиграчката е една от най-продаваните по време на пандемията. Тя държи първенството и при търговските намаления тип „Черен петък“ през ноември, установи проверка на „Телеграф“.

Постепенно обаче път си пробива и бельо, което пулсира приятно от мръсни приказки. То се предлага само за жени и на външен вид мяза на бикини. Продава се с дистанционно управление, но и много чувствителен микрофон. Той не се пъха никъде, а просто преобразува околния шум във вибрационни модели, което означава, че гащите на Ева пулсират приятно от всичко - от музика до гласа на партньора.

Търговци коментират, че болшинството от Евите вървят по модата, защото са полудели и по последните модели вибратори, макар и по-солени. Те се предлагат от 200 до 400 лева в зависимост от екстрите. Една от хитовите им функции е, че могат да се контролират с дистанционно от партньора, който задава темпото и различния тип вибрация. Имат си и куп режими както за вагинален, така и за анален секс.

Изборът на вибратор не е лесна работа

 Изборът на вибратор не е лесна работа

„По време на Черните петъци цената им падна с около 45%, което позволи на доста жени да се оборудват с тях“, коментира служител в онлайн магазин. Мъжете пък най-много купували плътно прилепващия пръстен. Той помага за увеличаването на размера, като същевременно добавя чувствени вибрации, от които могат да се възползват и двамата партньори. Артикулът е изработен от суперразтеглив силикон за прилягане и се предлага с десет различни степени за удоволствие. Едно зареждане на батерията осигурява до два часа забавление.

От сексшопове се похвалиха, че продажбите им са се повишили средно с над 600% на определени продукти. Предишното такова търсене е било през първата вълна на Ковид, когато много хора борили стреса, самотата и скуката със сексиграчки. Поради тази причина търговците на дребно вярват, че именно времето, прекарано вкъщи, е насърчило хората да бъдат по-експериментални в зоната на любовта. Феновете на садо-мазо забавленията също са се увеличили в месеца на намаленията. Дамите са предпочитали да се запасяват с белезници и колани, а пък мъжете - с нашийник с каишка и регулируема топка за уста.

„80% от двойките използват сексиграчките, за да се разнообразят в леглото и да избягат от рутината“, коментира продавач във физически магазин в центъра на София. В месеца на промоциите масажорите за двойки били едни от най-търсените продукти. Хубавото на модела „Джесика“ е, че изпълнява няколко функции. Използването от страна на дамите е много лесно и задоволително. Жената трябва да го вкара дълбоко в себе си, за да достигне клитора и вътрешните горещи точки за удоволствие. Мъжете пък могат да го плъзгат по пениса си през кръглия отвор, докато горната част на играчката е насочена към клитора на партньора, разясняват с охота продавачи. Тази джаджа за грях си има даже и блутут  функция, която позволява управление през смартфона. Така може да се задоволява партньора дори от километри разстояние.