0

Т ази пролет повечето колекции дават свободата да изразиш себе си чрез аутфита си, няма как да останеш в тълпата, а ще се откроиш от нея. По този начин ще покажеш на света колко интересен, цветен, различен и готин можеш да си. Ежедневното облекло може да бъде най- разнообразно и да се чувстваме комфортно от анцунг до рокличка за всеки ден.

PAUSE JEANS

Ако не сте фен на стегнатите дънки и те не са от предпочитаните пролетни дрехи в гардероба ви, имате късмет. Тази година заложете на по-свободни, комфортни и лесно съчетаеми дънки, панталони, къси клинове и дънкови шорти. Чудесно може да ги комбинирате с оувърсайз тениски за цялостен комфортен вид или с топ за клубна визия. Ежедневни, спортни сетове от естествени, памучни материи с много щампи са друга линия, на която може да заложите този сезон. Щом става дума за панталони и този сезон може да си позволите високата талия, която е една от най-предпочитаните целогодишно. Ако добавите шапка или чанта с монограмен принт, визията ви остава ежедневна, но вече суперразлична и открояваща се. Според нас е хубаво всяка визия да има акцент, нещо, което да грабне погледа на човека срещу вас веднага. Не се страхувайте да експериментирате с дрехи, обувки и аксесоари.

PAUSE JEANS

За тези от вас, които предпочитат да съчетават дънките си с якета от същата материя, тази пролет са щастливци, защото този така обичан артикул се завръща с гръм и трясък в модните колекции. Той прави аутфита ви завършен, а за разнообразие можем да го разкрасим с надписи и нашивки. Когато става дума за това кои са актуалните цветове през идния сезон, направете по - смел избор от няколко суперсвежи нюанса - зелено ултрамарин, бонбонена фуксия, оранжева амбора, ментово зелено, пастелни нют цветове и стилните черно и бяло. Органичен памук, висококачествена вискоза, лен и техните вариации, които са насочени към опазване на околната среда, са основните материи, които препоръчваме за сезон пролет / лято 2022. За по-топлите месеците спрете на флорални принтове, монограмна линия, която е суперактуална и индивидуална. Подходяща е за партита, ваканция, плаж, клуб, но и градска визия.

PAUSE JEANS

Щампите отново красят тениските

След като няколко години щампите отстъпиха място на изчистените модели тениски и тези с надписи, то тази пролет те отново се завръщат на мода. Щампите са съчетани с блузи от памучна материя и могат да бъдат съчетани както с панталон по тялото, така и с дънки или кожена къса пола, която ще пасне идеално на всякакъв вид визия. За елегантен вид е достатъчно да съчетаете с обувка на тънък ток, а ако сте решили да препускате през деня в забързания град, то кецовете са идеални в съчетание с тази кежуал визия. Относно щампите те могат да бъдат най- разнообразни, като особено актуално тази година ще са тези на животни.