0

М ария Игнатова и Димитър Рачков се събраха отново на екрана, след като се разделиха в живота – новината продължава да вълнува феновете им цяла седмица след „Забраненото шоу на Рачков“ по NOVA миналата неделя.

Като тях са десетки други двойки в родния шоубизнес, които са се залюбили на екрана, но така са се развили любовните им отношения, че именно и на екрана са се разделили. Повечето обаче предпочитат да го крият колкото се може по-дълго време, но тайните един ден все пак излизат наяве.

Шоуто за тв гафове „Господари на ефира“ е на върха на популярността си с водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. Продуцентите Джуди и Маги Халваджиян решават да разчупят следващия сезон и да намерят жена - партньорка на Рачков. От предаването се обаждат на Мария Игнатова, на което тя отговаря, че вече е стара за адреналинка. Блондинката отива на кастинга, харесват я и започва да води. След ефир двамата водещи започват да излизат. „

Първата песен, на която танцувахме с Димитър, беше на Васил Найденов

„Сбогом, моя любов“ в един пиано бар. Не мога да кажа дали това беше нашата песен, но това е песента, на която за първи път танцувахме блус. Всъщност "сбогом" беше нашето "здрасти", споделя Игнатова. Един ден признават публично връзката си, а фолкзвездата Ивана ги кани да се снимат в клипа на една от най-хубавите любовни балади „Миг като вечност“. Години наред двамата са разделяни и събирани, докато в един момент комикът признава, че раздялата им е стара новина.

Друга любима двойка на няколко поколения от публиката е музикалното семейство Стефка Берова и Йордан Марчинков. Вече 30 г. почитателите на хитовете им „Семеен спомен за Поморие“, „Моряци“, „Обичам те“, „Огънят, в който горим“ и много други се надяват двамата да се съберат на сцената, но това така и не се случва.

Причината е в самия певец, който категорично отказва среща с бившата си жена

С нея общува единствено чрез общата им дъщеря Косара Марчинкова. Като дует със Стефка изкарват над 22 г. Преди да я залюби, той има първи брак с друга музикантка, от която има син Кирил. След развода с Берова пък се жени за Ася, с която е и до ден днешен, но нямат деца. „Стефка е много емоционална, тя си е родена актриса. Обича да влиза в образи и когато влезе в образ, започва малко да не внимава какво говори. И леко ме чукваше в някои изказвания, на което пък аз се сърдех. Но нямаше нищо драматично в раздялата ни. 6-7 години продължихме да пеем след развода ни и това беше трудно. Непрекъснато се питаха - ама те какви са сега, кой с кого е, вечно имаше някакви конфузни ситуации“, разказва Йордан Марчинков.

В асансьора на „Стъклен дом“ избухва любовта между Асен Блатечки и Диляна Попова.

Разгорещената двойка се награбва, дрехите падат, огледалата се запотяват

и нямат търпение да стигнат до хотелската стая. Сцената е толкова истинска, че няма нужда от втори дубъл. Именно това кара двамата да погледнат на себе си като на повече от колеги и да се влюбят. Когато ги виждат на екрана, зрителите също усещат, че между тях се случва нещо, но първоначално отричат, тъй като актьорът е женен за колежката си Катерина Горанова и имат малка дъщеричка. Това продължава до мига на истината, когато се разбира, че една от най-красивите българки чака дете от секссимвола. Така се ражда синът им Борил.

На изложба са се запознали водещите на различни предавания Мария Силвестър и актьорът Силвестър Силвестров, който се изявява и като певеца Зюмбюл от Братя Мангасарян.

Много дълго я търсих. Оказа се, че е доста близо до мен

Мацето го видях за първи път на една изложба, в която имаше нейни снимки във Френския културен център. Много ми хареса. Оказа се, че отблизо изглежда още по-добре. Започнах да ходя на някакви ревюта, в които тя участваше, на някакви партита, коктейли. Просто стоях отстрани и я гледах как се държи, как реагира, какво прави. Веднъж на едно представление на Мариус Куркински се оказа, че тя е един стол пред мен по диагонал. Нищо не си спомням от пиесата, защото през цялото време гледах нея. Мария беше с едни три четвърти шарени чорапи, с къса пола и черен чорапогащник. Направо ми взе акъла тогава“, спомня си Силвестър. Двамата имат син Давид, за когото си поделят грижите и след развода.

Достоен за филм е и любовният живот на Васил Василев – Зуека

Още като студент във ВИТИЗ той се жени за журналистката Румяна Узунова – двамата сключват църковен брак, но любовта им угасва със същата скорост, с която е избухнала. Малко след това той среща колежката си Нина Димитрова, с която правят заедно театър „Кредо“. Васко става суперзвезда от шоупрограмите „Ку-ку“ и „Каналето“, започват да го канят и да снима в различни филми. „Пансион за кучета“ на Стефан Командарев е заглавието, което преобръща живота му през 1999 г. Там той се запознава с настоящата си жена Анна Вичева, която работи като асистент-режисьор в продукцията. Двамата обаче се обявяват за гаджета чак през 2012 г., когато работят заедно в „Господари на ефира“. Официално го прави зарязаната Нина на 20-годишнината на театър „Кредо“. „Научавам за вдигнатия медиен шум около факт в моя живот, който отдавна е с изтекъл срок на актуалност и за който Гогол би казал: "Никаква полза за отечеството". Коментар за човека, с когото съм преживяла изключителни звездни лични и творчески мигове в продължение на 20 години и който е баща на прекрасната ми дъщеря, е неморално да правя. Мога да си позволя единствено коментар на онова от публикуваното в пресата, което се отнася до мен самата", посочва Нина Димитрова в изявление до БТА. „Тиражира се версия за знание от моя страна за паралелен личен живот на Зуека. Уверявам ви, че винаги съм вярвала на човека до мен. Благодарна съм му, че беше до мен през всичките тези години. Нина и Зуека се разделят в личен план, но театър "Кредо" продължава“, казва още актрисата. Тя му прощава чак на сватбата му с Ани, като му се обажда по телефона да го поздрави лично.

Друг от водещите на „Господари на ефира“ - Ненчо Балабанов, също люби екранна половинка цели 2 години – певицата и лице на БНТ Йоанна Драгнева. Двамата се запознали, докато записвали първия си дует „Дай ми време“.

По време на съвместната си работа в студиото се сприятелили и чувствата им прераснали в любов

Година по-късно те пуснаха втори дует – Loca, който се превърна в летен хит, но изненадващо след това двамата се разделиха и така и не разкриха точната причина.

На снимките на свой видеоклип фолкдивата Рени се запознава с бъдещия си съпруг Борис Пилософ през 2002 г. По-младият мъж е извикан от режисьора да изиграе нейната екранна любов, но докато се натискат пред камерите, прехвърчат първите любовни искри между тях. Тя остава впечатлена от неговата неподправеност, а той от естественото й държание и сексапила й. Борис е строителен предприемач, а през свободното си време се развлича с тенис на маса и фитнес. Плод на любовта им са двамата им синове Борис и Аспарух, а след това сключват брак в Израел, където живеят известно време. След раздялата им тя се връща у нас и подновява певческата си кариера.

Алекс Раева разведе Дончо

Искрите между певицата Алекс Раева и диджей Дончо припламват на сцената, но двамата се преструват, че не ги забелязват. Причините са комплексни. След две неуспешни връзки тя е твърде недоверчива, а той тъкмо се е оженил. Докато красавицата се гмурка някъде в чужбина, колегата й и звъни по телефона с любовно обяснение. Още преди да започне официално връзката му той иска развод на жена си и го получава за Свети Валентин през 2011 г. После Алекс го запознава с родителите си – известните актьори Наталия Бардская и Илия Раев, и казва, че той е първият, когото те допускат до себе си и го обичат. Цели две години певицата крие раздялата им, а причината е, че тя е искала дете, а гаджето й вече имало едно от брака си.