0

О т години красиви омъжени дами се състезават за титлата Мисис България. Освен че са съпруги, те са успешни бизнес дами и майки, а някои от тях безспорно носят и титлата на секссимвол. Юлияна Дончева е една от най-атрактивните носителки на короната.

С екзотичната си външност хубавицата покорява погледите на силния пол. Тя е абсолютното доказателство, че жената няма възраст. Юлияна е майка на две деца - момчета на 25 и 8 години. На сексапила й не успя да устои дори 17 години по-младия от нея състезател по ММА - Станислав Недков-Стъки, с когото дори сключи брак.

Години след като грабва короната на Мисис България и покорява модния подиум, Маги Сидерова не спира да отвлича вниманието на мъжката аудитория. Маги е майка на голям син от първия си брак, но роднинската връзка между двамата се забелязва само защото ужасно си приличат и често ги мислят за брат и сестра. Дори и на 48 красавицата продължава да бъде ужасно секси и да полага грижи за външния си вид, а те й се отплащат с място в класацията на най-секси майките у нас.

Мисис България Мариана Маринова безспорно провокира с визията си. За да докаже сексапила си, Мисис Мариана изгрява на корицата на мъжката библия малко след като ражда дъщеричката си. Това не й стига и провокациите и към силния пол продължават с корица на най-еротичното списание у нас. И до днес, макар и майка на две деца, Мариана не спира да снима реклами за бельо.

Бившата съпруга на Румен Дунев и носителка на титлата Мисис - Екатерина Дунева, също изгря на някои от най-популярните мъжки списания у нас. Катето до днес изглежда на 20 и привлича вниманието макар и далеч от светлините на прожекторите. Актуалната носителка на титлата Мисис България Станислава Василева е блян за мъжете, въпреки че е майка на двама синове на 5 и на 9 години. Между грижите за външния си вид Станислава е и перфектна майка и домакиня.