1

Ж енската сексуалност е необятна област, която крие много тайни. Чувствеността на жената и нейните ерогенни зони се развиват и променят през целия и живот. 

Всеки има ерогенни зони по тялото си. Общоизвестно е, че клиторът е едно от най-чувствителните места по тялото на жената.

Той има 8000 нервни окончания, които в крайна сметка го превръщат в електроцентрала на удоволствието. Но това не е всичко. Тези нервни окончания допълнително разпространяват усещането до 15 000 други тазови нерви, поради което клиторалните оргазми са наистина върховно усещане. 

Практика

Овладяването на клиторалната стимулация изисква известна практика. Но след като се отличите в това, можете да направите себе си или партньора си кулминация за нула време. Въпреки че пръстите вършат работата най-добре, можете да въведете и някои действия с езика. Донесете вибратор за външна помощ.

Експериментирайте с различни посоки и скорости, за да определите кое се чувства най-добре.

Една от най-често обсъжданите ерогенни зони е така известната G точка, тази така известна „вълшебна“ точка трябва да се търси на предната стена на влагалището на дълбочина от 3,5 до 7 см.

Зоната се напипва най-лесно в състояние на възбуда, тъй като се усеща като изпъкналост с размерите приблизително на орех и неравна повърхност.

Въпреки че има много дискусии за G точката, не много хора са запознати с A точката и удоволствие, което може да донесе. Намира се от долната страна на вагиналния отвор. Район, пълен с нервни окончания. 

Масажи 

Когато правите проникващ секс, се фокусирайте върху натиска на предната стена на вагината. Ако използвате вибратор, направете същото, докато плъзгате навътре и навън.

Изненадващо е колко много хора бързо преминават през зърната, пренебрегвайки техния потенциал. Когато зърната са стимулирани, те изпращат сигнали до гениталния сензорен кортекс.

Същият мозъчен регион се възбужда поради клиторална или вагинална стимулация. Освен това зърната имат стотици нервни окончания, които ги правят чувствителни точки на допир при жените.

Добрата новина за зърната е, че има много начини да ги стимулирате. Целуването и облизването са само някои от възможностите. Не забравяйте да обърнете необходимото внимание и на ареолата.

Това ще направи усещането още по-силно. Жените могат дори да получат оргазъм. Ако вие и вашият партньор обичате груб секс, помислете за въвеждане на скоби за зърна в спалнята.

В долната част на краката ви има точки на натиск, които повишават възбудата и увеличават притока на кръв. Масажите са чудесен начин за изграждане на настроение.  

Ушите

Те имат много нерви и сензорни рецептори отвътре и отвън. Всяко движение, като леко поглаждане или докосване, непременно ще ви даде приятно изтръпване.

Върховете на пръстите са най-чувствителната част на тялото. Тъй като са наблизо, дланите също са доста чувствителни. Поставете ръката на партньора си във вашата, с дланта нагоре и бавно движете пръстите си върху дланта й.