0

Какво обичат мъжете повече от мач и бира с приятели вечер?
Отговорът е прост – френска любов. По всяко време. Няма мъж, който да не се възбужда само от мисълта за устни докосващи мъжествеността му. Ако все пак се намери такъв, който се опитва да ви накара да повярвате в обратното, лъже. Изследване показва, че за 99% от мъжете оралният секс дори е по-важен от нормалния.

Свирка

За съжаление обаче се оказва, че доста дами, пренебрегват значението на т. нар. свирка. Други, пък си мислят, че лапайки пениса и движейки устата си нагоре- надолу, вече са станали специалисти по орална любов. Има жени, които са готови и на крайности. Помните ли историите за дами, които извадили (част) от зъбите си, за да могат да доставят максимално удоволствие на своя Адам. В никакъв случай обаче не стигайте до такива крайности! За щастие има доста по-лесни похвати, които ще ви превърнат в царицата на френската.

Погледнете го в очите

Първото и най-важно нещо е желанието, партньорът ви да усети, ако наистина го желаете, а не сте просто там долу, за да отбиете номера.

Сбогом задръжки

За да го отведете в рая само с език, е важно да захвърлите всички задръжки и ограничения. Мъжете харесват жени, които не се срамуват от секса, а открито говорят и го правят, без никакви комплекси.

Не бързай

Спокойно, хубавите неща стават бавно. Представете си, че в ръцете си държите сладолед. Насладете му се! Ближете го бавно. Наслаждавайте се на вкуса. Ако у вас има и капка погнуса или колебание, мъжът ще усети. Следва частта, в която бавно влиза в устата ти до край. Време е да включиш и ръцете. Не прекалявайте обаче, защото усещането от меки и влажни устни е за предпочитане.

Дълбокото гърло

Много жени не харесват френските ласки, защото се страхуват от неприятното усещане при естествения обратен гълтателен рефлекс. Решението е – отпуснете гърлото. Техниката, при която половият орган се поема до край, се нарича дийптроутинг. И няма мъж, който да не я харесва.
Не случайно „Дълбокото гърло” от 1972 г. стана един от най-култовите порно филми, възпяващ оралния секс.

Вакуум

Обгърнете пениса му с устни плътно, така че да се получи ефект на вакуум. По този начин се движете от горе на долу и след това обратно.

Не забравяйте главичката

Главичката на мъжкия пенис е особено чувствителна. Там се намира голямо количество от нервните окончания. Това я прави особено важна част от цялата мъжественост и усещането за удоволствие. Отделете й специално внимание.

G точка на мъжа

Тази тема по начало е табу, но перинеумът (областта между скротума и ануса) е доста чувствителна. Непоправимият развратник Чарли от комедийния сериал „Двама мъже и половина“ често е споделял, че си пада по това.

Тази част е също толкова чувствителна, колкото е и пенисът. Галете, драскайте, но внимателно.

Не забравяйте

Фелациото е най-бързият, естествен и най-важното ефективен начин да премахнете умората, нервността и стресът от един мъж. Хормонът простагландин, който се съдържа в спермата му пък, повишава общия тонус и настроение, премахва стреса и води до душевно равновесие. И в двата случая релаксът и на мъжа, и на жената по този начин излиза много по-евтино, отколкото почивка в спа курорт.