0

П опулярната турска актриса Неслихан Атагюл си взе дълга пауза, след като се наложи да напусне сериала „Дъщерята на посланика“, в който за последно участваше. Но най-накрая тя се завърна.

Тръгнали са снимките на филма "Аааа, Белинда", в който Неслихан Атагюл споделя главната роля със Серкан Чайоулу. Феновете на актрисата много страдаха заради липсата на Неслихан Атагюл и копнеят да я видят отново на екрана.

Успешната актриса бързо се връща към снимките, които прекъсна заради болест. Атагюл и Чайоглу добиха популярност след снимките си в мелодраматичния сериал "Сезонът на черешите". OGM Pictures продуцира филма, който е римейк на един от най-известните филми в турското кино "Аааа, Белинда", сниман през 1986 г..

Новата лента ще се излъчва в Netflix. Неслихан Атагюл ще играе Серап, а Серкан Чайоулу ще е Суат. Сюжетът на филма е следният: Серап е модерна и успешна театрална актриса. Тя презира традиционната роля, която се дава на жените за готвене, чистене и раждане, и приема европейски начин на живот. За първи път тя се съгласява да се снима в реклами. В реклама на наскоро пуснат шампоан тя ще играе Наси, типична домакиня с две деца. Серап сменя образа си по време на снимките и изведнъж се оказва, че играе ролята на героинята в рекламата. Тя не може да убеди никого, че е Серап, включително гаджето си Суат. Настойчивите й обяснения не помагат и тя попада в психиатрична болница. След като започва да приема новия си живот, тя отново се връща към предишното си амплоа.