0

С лавата на кръглоликата красавица на турските сериали Ханде Ерчел започва да залязва. Тя все още е на гребена на вълната, но на небосвода изгря нова звезда – Пинар Дениз.

Новата фаворитка на публиката напредва – тя е не само най-коментираната звезда на сезона, но и показва, че не смята да се ограничи само до екрана. Стартирала кариерата си като актриса през 2014 г. със сериала "Започни отначало", тя не спира да привлича вниманието на продуцентите, а почитателите й в Инстаграм се тълпят да я следват – привилегия за Ханде доскоро, която се радваше на огромен успех в социалните мрежи.

Ханде Ерчел скромничи, че не е свикнала и до ден днешен с популярността си, но не крие, че 25 милиона последователи в Инстаграм звучи доста добре като цифра. „Приятно е да си разпознаваема. Така разбираш, че има хора, които се интересуват от теб. Важното е, от коя страна да го погледнеш. Аз се отнасям към хората с любов и уважение. Ако някой премине линията, недраматизирам“, споделя тя.

Почитателите харесват естественото поведение на Ханде, а новата конкурентка Пинар действа делово – тя вече навлиза и в брандирането на известни марки и започва да участва в реклами на някои от тях. Пинар е и корицата на модно списание, а вече се води посланик и на марката Disney Plus, която току-що навлезе на турския пазар.

Наскоро актрисата стана новият посланик на красотата на известната марка за козметика и красота L'Oréal Paris и подписа едно от най-забележителните сделки за годината с марката. Споделяйки това събитие в социалните медии с феновете си, Пинар Дениз каза: „Не мога да се наситя на това. Може да се каже, че станах част от семейството на L'Oréal Paris, на което съм посланик на красотата."