0

В трети брой на най-новото приложение на вестник „Телеграф“ - „Златно време“, което излиза всеки четвъртък, ще ви срещнем с голямата българска певица и актриса Камелия Тодорова, която споделя в специално интервю за нашите читатели свои мисли, откровения и новини за проекти в нейния професионален път нагоре към върха.

Търновската царица или Царицата на българския джаз, както с респект и обич наричаме Камелия Тодорова, ще представи след броени дни авторския си музикален спектакъл „Моят глас“ за първи път на сцената в Thеatro. Това е емоционално и вълнуващо пътуване през живота на обичаната ни поп и джаз певица, която споделя за читателите на „Златно време“: „Винаги се чувствам влюбена и благодарение на това си усещане, и благодарение на това, че обичам да се чувствам влюбена, то ме поддържа. Винаги си намирам причина да съм влюбена в някой или нещо. Дори и да е виртуално, но е чудесно за моята психика, настроение. А когато работя, ми е още по-хубаво и имам вдъхновение“.

„Харизматично е това, което се случва, когато успееш да овладееш енергията на публиката и раздадеш всичко от себе си, за да се слеете в едно“, казва изпълнителката на „Да е влюбен този свят”, „Ден и нощ”, „Не ме гледай така, момче”, „Прошепнати мечти” и много други.

„Важното е човек да не се взима много на сериозно и да не се озвездява прекалено, защото загубва реална представа за нещата и се загубва в илюзиите си. Няма нищо по-хубаво от това да си артист и да запазиш присъствието си на нормален човек“, споделя Търновската царица Камелия Тодорова.

Още в приложението „Златно време“:

Взимаме си лекарствата с ЕГН-то – улеснение за пациента ли е електронната рецепта

С онлайн калкулатор на НСИ изчисляваме сами инфлацията по джоба си, а диаграма показва колко се различава тя от официалната

Какво представлява за пенсионерите испанският модел

Кои турски актьори свиха семейно гнездо

Какво сготвиха Султан и Емине в сериала „Домът, в който си роден е твоята съдба“ за шефа на Зейнеп – Баръш

Брижит Бардо – откровено за Малката Бабет

Ретро спорт – спомен за Панайот Пондалов - Румбата

Линк, пиксел, рам – как да сме в час с новото време – втора част от речника от А до Я на компютърните термини