0

Р усокосата фурия Денислава от „Игри на волята“ няма търпение да отиде и да гледа филма „Гунди – легенда за любовта“, а компания в залата ще й прави нейният дядо Стефан Стайков-Заека, който е от легендите на сините.

„Няколко пъти изгледах трейлъра и направо настръхвам. Нямам търпение, сигурна съм, че кината ще гръмнат. Много ми е еуфорично за този филм и нямам търпение да го гледам. Ще бъде много интересно. Спорт, любов – смятам, че ще бъде един страхотен филм. За набори на дядо ми ще бъде много мило. Надявам се по-младите и децата да го гледат, за да се замислят върху някои неща. Дано няма вражда и вярвам, че всички ще го гледат“, сподели Денислава пред екипа на „МачКаст“.

Тайланд

Наскоро Дени посети Тайланд, където каза, че е успяла да си почине. Имала е нужда да се откъсне от родината, след като психически се изморила след Игрите, а тази година води успешно и подкаста на „Един за друг“. „Когато ми пуснаха предложението да бъда водеща, мислех, че се бъзикат. Обичам да се впускам в приключения надолу с главата. Поемам рискове, без да мисля много какви ще са последствията. Исках много да видя какво е от другата страна. Много съм социална, обичам да си говоря с хората и се радвам, че приех това предизвикателство. В моите очи не се справих перфектно, но от опита, който придобих, няма по-хубаво. Дадох си сметка колко е трудно. Имах моменти, в които бях плаха, трудно е да контролираш разговора с участниците, за да не е скучно за зрителите. Имам много какво да уча, но съм щастлива, че се опитах“.

Контакт

Дени споделя, че не поддържа контакт с много от участниците от Игрите. „Хората, с които продължавам да поддържам контакт, са Никол, Дунев, Марто също. Чувам се с Мастагарков, Крум, но има хора, които съвсем ги отсвирих. Самата аз не искам да поддържам контакт с тях. Стават някакви неща във времето и нещата се разпръскват. Не поддържам никакъв контакт с Румен, Мудева, а честно казано не изгарям от желание да поддържам контакт с тях“. За Рълев споделя, че са в нормални отношения. „С него, като се видим, се поздравяваме. Не се чуваме редовно, но когато се видим, не се подминаваме“.

* Автор: Екатерина Томова, Димитър Пенев