0

Е дин от най-впечатляващите участници в последния сезон на „Игри на волята“ - Даниел Димов, бе първият човек, гостувал в старото и новото студио на „МачКаст“. Този път обаче не говорихме за най-гледаното риалити, а за неговия живот и работа. Той беше заедно при нас със Стратимир Георгиев, известен като BalkanBeast.

„Аз много резонирах с историята на Стратимир, когато той беше в „Игри на волята“. Също е бил дебел геймър, какъвто бях и аз. Когато ме приеха, се обърнах към него. Стратимир беше включил такава програма, че е готов да помогне на всеки, който иска да се подготви за предаването. Той много ме надъхваше. А положението е или буташ, или падаш от кораба. Следвам идеологията на Майк Тайсън. Спечелил е всичките си титли, защото просто не е искал да разочарова своя треньор. Бях готов за „Игрите“. Не само физически, но и ментално. След като излязох, се срещнахме и ми предложи да вляза в „Бийст режима“. От октомври 2022 г. работим заедно, а тогава аз бях дебел, ако видите снимки“, разкри Даниел, известен като Викинга.

„Ако взимаш химия, трябва да си още по-стриктен. Защото ако ядеш глупости, пак ще станеш дебел. Ще станеш огромен. После влизат в огромни депресии. Когато си Супермен и изведнъж станеш Кларк Кент... Винаги искаш да си Супермен“, добави той. 

„Аз бях стигнал 151 кг. Много хора ми казваха, че съм 2 метра. Но 150 кг. са си 150 кг. Бях на 24 години. Бях спрял да тренирам баскетбол. Ядях по 15-16 хамбургера, и по 6-7 вафли, пиех по 3 литра кола. В продължение на месеци правех това. Каридолог ми каза, че има риск да получа инфаркт на 31 години. Той ме стресна, каза ми го в очите, беше рязък с мен. Не се харесвах, изглеждах много зле. Отслабнах с гладуване, което е голяма грешка. Работих с няколко треньора. Първият беше културист. Съветвам ви – не тренирайте с културист, защото той ме тренираше като за културизъм. Влизах във форма, но и излизах, докато не срещна Стратимир. Важно е целогодишно да изглеждам добре, а не през лятото. В момента съм 105 кг., но това са мускули“, каза още той.

Даниел и Стратимир с водещата на "МачКаст" Екатерина Томова

 Даниел и Стратимир с водещата на "МачКаст" Екатерина Томова

„Българинът обича чашката. Като дойдат при нас ме питат да спират ли да пият алкохол. Всичко е според зависи. Някои си забраняват. Други обаче искат да пият. В събота ще пиеш едно или две. Но толкова. Не трябва да се прекалява. Давам и примера със себе си. Преди дни бях на планина и трябваше да станем рано, в 5 сутринта, за да изкачим един връх по време не изгрев. Беше -17 градуса, а аз се бях затоплил в леглото. Чудех се дали да ходя, но в един момент другите станаха, а аз в „Бийст“-режима – не. Оправих се и тръгнах. Стъпка по стъпка се качих на върха, съблякох се по тениска и правих лицеви опори. При -17 градуса. В този момент се чувствах страхотно. Казах си какво щях да изпусна“, признава той.

„Имахме един човек, който винаги давам за пример. Той е тираджия. Купил си е карта за фитнес от верига, която я има в цяла Европа. Кара, спира тира, намира фитнеса и тренира. Готви си в тира, без мазнина, полезно. Така, че другите да не се оправдават. Друг наш клиент спря да пие, спря да играе комар и идваше да тренира всяка вечер след 20 часа. Промени му се целият живот“, споделя Даниел.

„Моят идол? Аз самия. Резонирам с някои истории на други хора, но до там – искам да повтарям техните постижения“, завърши Викинга.

ЕКАТЕРИНА ТОМОВА
БОГОМИЛ РУСЕВ

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX