0

"Мисис България 2007" Мариана Маринова отговори искрено и лично на няколко въпроса на "Телеграф" и никой от тях не успя да я смути. "Имам много гаджета, просто все още не съм срещнала правилния, за да го споделя пред моята голяма аудитория!", каза организаторката на конкурса "Мис Силикон", от чиито думи излиза, че е най-вървежна сред миските.

"Не съжалявам за нищо, освен за дупето ми, което си направих 2009 години във Венецуела, където живеех по онова време и беше голям хит там, всяка втора имаше. Сега обикалям болници тук и в Турция, за да го махна, но лекарите отказват да го пипат, съветват ме само да се моля да не стане нещо лошо напред във времето", разказа красавицата.

Маринова има две деца, които учи да бъдат добри хора. Тя е родила първото си дете едва на 21 години и сподели, че на тази възраст човек няма как даде велики знания на детето си.

"Аз и моите деца се учим взаимно, до ден днешен те ме карат да си задавам въпроси, учат ме да съм по-баласирана, спокойна и търпелива", добави Мариана.

"В днешно време ще бъде добре подрастващото поколение да не инвестират толкова във външния си вид, ами по-скоро в книги, знания, пътувания. За да не съм толкова крайна, ако могат да намерят баланса между това да четат и да усъвършенсват себе си със знания и това да се грижат за външния си вид с тренировки или корекции. Много е важно не само момичетата за корекциите, но момчетата трябва да бъдат наясно с решенията си за живота и дали решението днес няма да им навреди утре по един или по друг начин", съветва огнената брюнетка.

"Годините ме накараха да слезна от подиума и да започна да работя по образованието си. Аз съм завършила журналистика и съм работила преди като журналист и 7-8 години съм била водеща на предаване. Сега продължавам да работя по образованието", сподели журналистът от светския отдел на вестник "Телеграф".

"Вече втора година водя "Miss Plus Size", винаги съм приемала по-различните, защото едно време и аз бях приемана за различна", каза още Мариана.