0

В алери Божинов отново блесна с култови изказвания, този път пред камерата на  „Телеграф TV“. Бившият футболист се описа само с три думи.

„Аз съм феноменален, перфектен, незабравим...“, разцепи той в свой стил с първата си реплика като гост на медията ни.

Божинов сподели също така как се вижда след десет години.

„Моето желание в момента е да бъда спортен директор, треньор, съветник, който да помага за развитието на даден футболен клуб, а защо не и на Бългaрския футбoлен cъюз...“, каза бившият нападател на един куп елитни европейски отбори, като Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити, Парма, Спортинг Лисабон, Партизан, и на софийския гранд Левски.

"Животът е едно кълбо, топката е кръгла, по някой път влиза, по някой път не влиза", завърши Божигол отговора на въпроса "Как се вижда след 10 години?".

Левскарят разказа и за отношенията си с плеймейтката Николета Лозанова и попфолк певицата Алисия.

„Няма как да не поддържам връзка с тях, все пак те са майки на двете ми деца. Никога не сме се карали и не е имало скандали между нас.“, каза Божи86.

Любимецът на сектор Б не скри, че децата му живеят при майките си, но той прекарвал достатъчно време и с дъщеря си Никол и със сина си Валери-младши, който вървял по стъпките на баща си. Не пропусна да се похвали, че хлапетата са възпитани повече от добре и взаимно се разбират чудесно.

Валери избяга деликатно от един от въпросите, отнасящи се за личния му живот, а именно дали в момента има човек до себе си.

"Не искам хората да ме запомнят с жените, а с добро и правейки нещо добро за спорта, подпомогнал футбола", категоричен бе Божинов.

@telegraph.bg ЧАСТ 1👉🏻Валери Божинов кърти с култови изказвания пред telegraph.bg: - Няма как да избягам от клишетата, това съм аз феноменален, перфектен, незабравим. - Животът е едно кълбо. ⚽️Топката е кръгла по някой път влиза, по някой път не влиза. - Не искам хората да ме помнят с жените, заяви футболистът! 💔 #fyp #foryoupage #news #telegraphbg #highlif #valeribojinov #football Телеграфчета, очаквайте и следващите видеа! @Kalina Atanasova ♬ original sound - telegraph.bg