0

Валери Божинов се оказа голям авер на известен наш политик. Бившият футболист издаде и в какви взаимотношения са само пред "Телеграф.

"Аз имам изявен лидер и никога не съм го криeл, не защото съм пристрастен, но за мен човека е Бойко Борисов.", сподели любимецът на сектор Б.

"Това е мое мнение, не агитирам никого, имам вземане даване с този човек и сядайки с него на една маса, говорейки, аз знам този човек е правилния и какво може да направи за спорта, за футбола...", добави БожиГол.

Валери отговори на въпроса в какви отношения е с тарторите на ЦСКА и какво ще ни сподели за снимката, която изтече в социалните мрежи, на която той е с хора от сектор Г на една маса.

"Аз се познавам с Кюстендилеца, с Росен (вероятно става дума за Росен Петров-Животното - бел. ред.), аз не го крия, с агитката на ЦСКА се познавам не от днес или от вчера и феновете на Левски го знаят това нещо. В България съм фен на Левски, играл съм за Левски, подкрепям Левски и го поддържам. В прекрасни отношения съм с тарторите на сектор Г. Аз нямам проблем с никого, Левски ми е на сърце и обичам Левски.", обясни Божинката.

Той не успя да избяга от въпроса за хита, който създаде преди време, а именно "Малко коте секс има ли": Това нещо стана наистина голям хит, много хора се шегуваха. Аз него крия, има го на чат, аз съм го писал, не бягам от тази реалност, но след като стана това, повече не съм си позволявал да пиша такова нещо. В днешно време всеки търси популярност пет-десет минути, един-два часа, един ден, десет дни или една година слава. Не мисля, че да станеш известен с мой цитат е нещо голямо, но е факт, че вече години не спира да се върти, разказа бившият футболист.

@telegraph.bg ЧАСТ 2👉🏻Валери Божинов се оказа голям авер на Бойко Борисов! Бившият футболист проговори пред “Телеграф” за “малкото коте”🐱#fyp #foryoupage #news #highlife #telegraphbg #monday #valeribojinov #futbol⚽️ ♬ original sound - telegraph.bg