0

В подкаста “Доктор здраве с Мария” ни гостува една интересна и вдъхновяваща дама, която на външен вид изглежда крехка, красива и миловидна, но когато чух историята и усетих гигантската сила и решителност които носи на тези нежни и елегантни рамене. Мирослава Велева-Радкова определя себе си като писател, мозъчен треньор, щастлива майка и съпруга, жена която се чувства прекрасно в кожата си. Но това не винаги е било така...

В този епизод Мира ни разказа накратко своята пъстра история описана в новата ѝ книга "Изборът... когато душата гладува, тялото преяжда". За трудния път на едно обикновено селско момиче, родено в обикновено семейство с неподкрепящи и критикуващи родители, закърмено с работохолизма и ограничаващите вярвания на своите родители, които са действали като заклинания върху съдбата и.

radioveselina.bg

За несподелените и преглътнати емоции, за родителския пример, за страховете от осъждане и отхвърляне от обществото, за проваления първи брак и последвал развод, Мирослава споделя в своята автобиография по автентичен и уязвим начин. Избира да осмисли своето страдание и да превърне болката в своя супер сила и изкуство. През преживения опит и изкусно вплетена психология, тя помага на своите читатели по един фин начин да направят равносметка за собствения си житейски път и да почерпят вдъхновение за нова страница в развитието си.

След преживян бърнаут, овладян работохолизъм и огромна физическа и личностна трансформация Мирослава успява да изгради изцяло нова идентичност и да пренапише своето минало по нов начин. Открива в писането две важни мисии - едната е собственото душевно изцеление, а втората е чрез уязвимостта и откровеността си да докосва душите на читателите и да ги вдъхновява.

Втората и книга "Неизпратени писма до баща ми", която тя написва за 24 часа след силен катарзисен процес, се превръща в изключителен терапевтичен инструмент за преработка на отношенията с родителите.

radioveselina.bg

Мирослава създава собствен метод за личностна трансформация, който се казва 28 SPG /28 steps to your personal greatness/ - 28 стъпки към твоето лично величие. Според нея всеки човек има безграничен потенциал и може да го развие с помощта на подходящите ментори, практики и среда.

За това как хората учим и се пристрастяваме към поведения и състояния Мира обясни по разбираем за зрителите начин. Нейната история е живото доказателство, че всеки може да промени и трансформира себе си в изцяло нова личност, когато избере СЕБЕ СИ и започне да чува гласът на душата си. Ако искате да се вдъхновите и Вие, изгледайте нашият вълнуващ разговор по женски.