0

Е то какво какво зодиите според Павел Глоба за периода 1-7 март.

ОВЕН

Благоприятни дни – 1, 7 март; Неблагоприятен ден – 5 март; Любов: ** Началото на седмицата ще разочарова онези, които се опитват да бъдат прекалено активни и недискретни при вземането на лични решения. В следващите дни си струва да обърнете повишено внимание на здравето си. Бъдете внимателни в разговорите с колеги. Работа: ** Анализирайте грешките и си правете изводи. Не е най-доброто време за бизнес. Здраве: ** Ако нещо ви притеснява, не отлагайте посещението при лекар, преминете през цялостен преглед.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 2, 3 март; Неблагоприятен ден – 7 март; Любов: *** Бъдете непредсказуеми и късметът ще ви се усмихне. Не се привързвайте към статуквото. Вашата консервативна натура може да се превърне в пречка за прилагането на нестандартни сценарии на лични отношения. Ще искате да дишате въздуха на свободата. Не се отказвайте от това. Работа: *** Време е за въвеждане на иновативни идеи, за изпълнение на планове, които изглеждат нереалистични. Здраве: ** Не забравяйте за очната гимнастика, особено ако работата ви е свързана с компютъра.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни – 1, 5, 7 март; Неблагоприятен ден – 2 март; Любов: ** Чака ви трудна седмица. В отношенията с любим човек ще възникне напрежение. Не ескалирайте ситуацията, проявата на прекомерна свобода и независимост в момента може да доведе до нежелани резултати. Консултирайте се с партньора си, доверете му се, дори и да не е лесно. Работа: *** Звездите благоприятстват професионалното и кариерното ви израстване. Здраве: *** Не забравяйте за физическата активност, тя ще укрепи вашето здраве и устойчивост към инфекции.

РАК

Благоприятни дни – 2, 3, 6 март; Неблагоприятен ден – 4 март; Любов: *** Предстоящият период е подходящ за установяване на дългосрочни връзки, както и за съвместни пътувания в чужбина. През втората половина на седмицата ви очаква успех на всички фронтове, включително и в любовта. Почивните дни ще ви позволят да се отпуснете малко. Работа: *** Сега е идеален период за растеж на авторитета и сключване на сериозни договори. Здраве: *** Черният ви дроб е уязвим, не злоупотребявайте с мазни храни.

ЛЪВ

Благоприятни дни – 4, 5 март; Неблагоприятен ден – 7 март; Любов: ** Чака ви трудна седмица. Бъдете готови за изненадите на съдбата и неочаквани ситуации, които изискват бърза реакция и готовност за поемане на удар. Това е време на контрастни преживявания: ще бъдете хвърлени в жегата, след това в студа, проблясъците на страст ще бъдат заменени от периоди на мързел и апатия. Работа: *** Действайте разумно и се опитайте да избегнете финансови рискове. Здраве: ** Седмицата ви застрашава с наранявания и инфекции.

ДЕВА

Благоприятен ден –  6 март; Неблагоприятен ден – 3 март; Любов: ** Противоречията в отношенията с противоположния пол тази седмица не могат да бъдат избегнати. Вслушайте се в мнението на партньора си, погледнете ситуацията през неговите очи. Опитайте се да намерите компромисно решение, в този случай всичко ще се получи, нагорещената ситуация ще бъде разредена. Работа: ** Колегите ви не споделят инициативите ви, трудно ще ги убедите. Здраве: ** Възможна е поява или изостряне на бъбречно заболяване.

ВЕЗНИ

Благоприятни дни – 1, 7 март; Неблагоприятен ден – 4 март; Любов ** Тази седмица не бива да си правите романтични срещи и да търсите познанства, очакват ви други неща. Вашият партньор може да има нужда от помощ, а бъдещето на връзката ще зависи от вашето участие. Не драматизирайте ситуацията и не ескалирайте ситуацията. Работа ** Очаква ви много упорита работа, но засега без големи печалби. Здраве ** Най-вероятно ще трябва сериозно да се погрижите за здравето си. Не пренебрегвайте проявилите се симптоми на заболяването.

СКОРПИОН

Благоприятни дни – 2, 3 март; Неблагоприятен ден – 7 март; Любов *** В следващите дни успехът с противоположния пол е гарантиран, ще бъдете в центъра на вниманието. Опитайте се да изглеждате най-добре и не отлагайте щастието си за по-късно. Намерете време за себе си и любимите си хора. Сега е моментът за реализиране на амбициозни планове. Работа *** Насочете прилива на творческа енергия в правилната посока и бизнесът ще тръгне нагоре. Здраве ** Възможно е да има проблеми в сърдечно-съдовата ви система. Не се пренапрягайте.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 4, 5 март; Неблагоприятен ден – 2 март; Любов ** Седмицата ще премине под знака на разправии. Конфликтните ситуации поради битови проблеми заради родителите на партньора могат да повлияят на психологическото ви състояние. Но в крайна сметка ще успеете да постигнете разбирателство. Работа ** Не е най-доброто време за бизнес, отложете вземането на големи решения и подписването на договори. Здраве ** Погрижете се за стомаха си, той вече е много уязвим. Не преяждайте.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни – 2, 3, 6 март; Неблагоприятен – 5 март; Любов ** Отношенията с противоположния пол ще бъдат много далече от перфектни. Отстъпките и компромисите ще помогнат за смекчаване на тежестта на ситуацията, но това няма да я улесни. Възможен изход ще бъде неочаквано запознанство, но засега само на думи, твърде рано е да се премине към действие Работа *** Не стойте на едно място, сега бизнес пътуванията, търсенето на нови пазари и възможности за сътрудничество ще бъдат продуктивни. Здраве ** Има висок риск от заразяване с респираторна вирусна инфекция.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни – 4, 5 март; Неблагоприятен ден – 1 март; Любов *** Идва добър период. Може да срещнете някой, когото търсите от дълго време. Любовта ще ви даде много сили. Сега чувствените преживявания могат да бъдат най-силният импулс за пълноценно творческо разкриване. Звездите предпочитат интелектуалната, физическата и сексуалната активност. Работа *** Тази седмица полага основата за бъдещо финансово благополучие. Здраве ** Възможни проблеми в храносмилателната система.

РИБИ

Благоприятен ден – 6 март; Неблагоприятен ден –  3 март; Любов *** Вашето време дойде. Опитайте се да го използвате максимално, защото такъв момент ще трябва да изчака още няколко месеца. Всичко зависи от вашата инициатива. Бъдете себе си – фини и чувствителни, и ви е гарантирана реципрочност. Работа *** Инициативата ви ще намери достойно приложение. Можете да започнете нов проект. Здраве ** Ако се притеснявате от главоболие, не позволявайте на ситуацията да се развие, посетете специалист