0

Е то каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за следващите седем дни:

С Маг Розали може да се свържете за личен прием, гледане и разваляне на магии, поръчки на талисмани и амулети за всякакви случаи, персонален хороскоп на телефон 0878 313 005 - между 12,00 и 24,00 ч.

Овен – мили спомени

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Телец – големи надежди

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Близнаци - контрол

Имате нужда от съсредоточаване на усилията и контрол над емоциите. Трябва да направите съзнателен опит за преодоляване, дори и временно, на вътрешен конфликт. Това ще ви е нужно, за да осъществите някаква задача. Трябва да упражните контрол над дадена ситуация, в която участват конфликтни страни. Преодолявате пречките, благодарение на упоритостта и силния ви дух. Очаква ви триумф.

Рак – внимавайте

Поведението и присъствието на околните смущават душевното ви спокойствие. Страхувате се да поемете отговорност, чувствате се блокирани, сякаш пред вас има някакво препятствие. Изпаднали сте в някаква непреодолима ситуация. Внимавайте! Пред вас са ограничения, болезненост и препятствия, характерни за този кризисен момент. Мъжете, които се занимават с афери, да внимават много през този период. Може да попаднат в изолация или дори затвор.

Лъв – нови възможности

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от много нови идеи. На прага сте на нов етап от живота ви. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Дева – опорни точки

Проявете разбиране към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа, за да намерят верния път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

Везни - объркване

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Скорпион – крехко равновесие

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните за вас могат да се наклонят силно и в едната, и в другата посока. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, притаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. За много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения или дори съд и уреждане на юридически въпроси.

Стрелец – свежи идеи

Доказвате, че сте способни да ръководите голям проект. Имате свежи, нови идеи, които трябва да обсъдите. Упражнявате властта си. Правите планове за бъдещето си. Използвате всичките си умения, за да обедините хората около вас, около обща гледна точка. Използвате интуитивните си прозрения, които ви помагат при вземането на решения

Козирог - енергия

Ново начало. Усещате новата енергия, която изпълва всички ваши чакри. Жизнената ви енергия се увеличава многократно и ви кара да се чувствате могъщи и силни. Жизнеността ви възпламенява и ви тика към действие. Зараждат се множество нови идеи. Предстоят ви нови начинания. Вдъхновени сте от всичко.

Водолей - жизненост

За дамите: излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте! За мъжете: обърнете внимание на интуицията си. Ще получите прозрения, които ще ви бъдат нужни в бъдеще. Споделете с половинката си, тя ще ви даде вярната насока.

Риби - усилия

Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.

Знаци за 31 май – 6 юни

Таро карта - Петица жезли

През този период ще има много противопоставящи се сили и енергии около вас. Предизвикателството към вашия авторитет и личност ще бъдат огромни. Съревнование, съперничество, борба, красноречие и дебати ще ви съпътстват и ще се опитват да ви изместят от пътят през този период. Ще бъдете в непрекъснат конфликт с околните и ще трябва да отстоявате позициите си. Ще се създадат много естествени врагове, които ще търсят надмощие над вас. За да оцелеете в тези битки, трябва да пришпорите нещата, но в рамките на възможното. Трябва да постигнете и реализирате идеите си, без да влагате усилие, все едно е удовлетворяваща и увлекателна игра.

  • Камък на щастието - оникс
  • Цвят на щастието - червен
  • Цифра на щастието - 49